Eva Mendes e cea mai dorita femeie din lume

Publicat pe

Eva MendesEva Mendes a fost declarata cea mai dorita femeie din lume, potrivit unui clasament publicat de site-ul askmen.com.

Actrita in varsta de 34 de ani a fost o apartie extreme de sexy de-a lungul anului 2008, demonstrand mai bine decat oricine ca stapaneste la perfectie arta seductiei, astfel ca aceasta distinctie nu surprinde.

Topul aflat la cea de-a noua editie a fost stabilit pe baza votului a peste 10 milioane de barbati, iar realizatorii sai au declarat ca nu doar infatisarea conteaza, ci si ambitia, inteligenta si umorul.

Anul trecut aceasta onoare i-a revenit frumoasei Katherine Heigl, actrita devenita cunoscuta datorita rolului din „Greys Anatomy', in timp ce Eva nu reusea decat un loc patru.

Eva Mendes a fost urmata de o alta frumusete, Megan Fox, in timp ce pe locul trei s-a clasat Marissa Miller, modelul casei Victoria’s Secret.

In prima parte a clasamentului s-au mai situat Anne Hathaway, Scarlett Johansson, Rihanna, Kate Beckinsale, in timp ce Angelina Jolie nu a obtinut decat un loc 42.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter