Eva Mendes - Pregătită pentru primăvară. Uite cu cine a ieşit la plimbare!

Publicat pe

Ȋmbrăcată într-un costum pastel extrem de stylish, accesorizat cu o geantă şi o pereche de pantofi nude, Eva Mendes şi-a luat o pauză şi a ieşit la o plimbare prin Los Angeles.

 

Considerată una dintre cele mai sexy femei,  superba actriţă nu fost fotografiată plimbându-se în compania vreunui bărbat, ci a unui câine extrem de simpatic.

 

Eva Mendes -  Pregătită pentru primăvară. Uite cu cine a ieşit la plimbare!Eva Mendes -  Pregătită pentru primăvară. Uite cu cine a ieşit la plimbare!

Nu a fost însă vorba de unul oarecare, ci de George, patrupedul  iubitului ei, Ryan Gossling, dovada că cei doi formează în continuare un cuplu în ciuda zvonurilor care îi dădeau despărţiţi.

 

Eva nu este la prima ieşire alături de câinele lui Ryan, actriţa fiind adesea surprinsă având grijă de animalul de companie al lui Ryan atunci când acesta se află pe platourile de filmare.

 

Şi de fiecare dată, Eva oferă o lecţie de stil.

 

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter