Eva Mendes și Ryan Gosling, logodiți?

Publicat pe

Recent, frumoasa Eva Mendes a fost văzută purtând mai tot timpul un inel elegant cu o piatră din smarald de care nu se dezlipește.

 

Mai multe surse spun că acesta este un inel de logodă oferit de Ryan Gosling. Prima oară când a fost văzută purtând acest inel a fost într-o fotografie de-a ei de pe Instagram, postată în luna iunie.

 

Într-un interviu mai vechi, Eva spunea că ea consideră căsătoria ,,ceva nu foarte sexy”.

 

Actriţa a continuat seria declarațiilor spunând ,,nu sunt împotriva unui mariaj din punct de vedere al insituției pe care acesta o reprezintă și îmi place ideea de uniune, este totul foarte frumos. Dar mă gândesc că este ceva demodat, chiar arhaic. La început se făcea acestă uniune pentru o porțiune de pământ, iar acest lucru nu este deloc romantic, nu-i așa?

 

,Mi se pare mai sexy să fiu cu cineva pe la 50-60 de ani și să spun nu-i așa că e sexy? Dacă iubești pe cineva și ai o uniune spirituală, nu e nevoie de o bucată de hârtie pentru că așa îmi zice societatea” adaugă Mendes.

 

Cei doi actori sunt împreună de patru ani și au o fiică pe nume Esmeralda, care va împlini în curând un an. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ,,The Place Beyond The Pines”.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta, Instagram

 

Eva Mendes și Ryan Gosling, logodiți?Eva Mendes și Ryan Gosling, logodiți?
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter