Eva Mendes – Suplă şi fericită la 6 săptămâni după ce a născut

Publicat pe

Eva Mendes a fost surprinsă recent filmând o reclamă la Los Angeles, această fiind prima apariţie a vedetei de 40 de ani de când a devenit pentru prima dată mămică.

 

Pe 12 septembrie, iubita celebrului Ryan Gosling (33) o aducea pe lume la spitalul Providence Saint John’s Health Center pe Esmeralda Amada, fără ca alte informaţii să fie dezvăluite presei. De altfel, pe tot parcursul sarcinii, Eva a preferat să nu se expună absolut deloc.

 

Acum, la puţin timp după ce a născut, Eva afişează o formă fizică de invidiat, ceea ce demonstrează că a fost extrem atentă pe toată perioada sarcinii.

 

Eva a găsit meniul perfect care să o ajute în această perioadă, alegând proteinele şi renunţând la carbohidraţi şi gustări. Nu mănâncă decât atunci când îi este foame şi consumă multă apă şi ceaiuri. Faptul că îşi alaptează fetiţa a ajutat-o să piardă rapid kilogramele în plus. De asemenea, o are alături pe mama ei care îi găteşte uneori reţete spaniole tradiţionale.

 

Pentru această ieşire, actriţa a ales un outfit casual, purtând un cardigan negru, pantaloni şi botine pe care le-a accesorizat cu o geantă albă Prada. Nu a lăsăt nicio clipă telefonul din mână, semn că dorea să afle în permanenţă informaţii despre fetiţa ei.

 

Eva şi-a reluat activitatea la scurt timp după ce şi iubitul ei a început filmările pentru pelicula The Nice Guys', care se turnează la Atlanta şi care îi mai are în distribuţie pe Russell Crowe şi Kim Basinger.

 

Eva şi Ryan s-au întâlnit în 2011, pe platourile de filmare de la The Place Beyond the Pines'. Cei doi şi-au trăit discret povestea de dragoste, apărând extrem de rar împreună la evenimentele mondene.

 

Foto: Northfoto

 

Eva Mendes – Suplă şi fericită la 6 săptămâni după ce a născut  Eva Mendes – Suplă şi fericită la 6 săptămâni după ce a născut

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter