Evgeni Plushenko patineaza la Bucuresti

Publicat pe

La Olimpiada de la Vancouver, Evgeni Plushenko nu a castigat decat medalia de argint, insa pe 11 aprilie el va patina la Bucuresti pentru a demonstra cine este adevaratul campion olimpic.

Alaturi de el se va afla celebrul violonist Edvin Marton, cei doi fiind capetele de afis ale spectacolului Kings On Ice – Olympic Tour 2010, ce va avea loc la patinoarul Mihai Flamaropol din cadrul complexului sportiv Lia Manoliu.

Pe gheata patinoarului bucurestean vor mai evolua patinatorii Stephane Lambiel si Denis Ten, perechile Aljona Savchenko – Robin Szolkowy, Tatiana Volosozhar- Stanislav Morozov si Meryl Davis – Charlie White.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour 2010 organizat de Amphitrion sunt disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de preturi: 120, 180, 250, 350 si 400 lei.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter