[EXCLUSIV] Antonia: Sex-Appeal in stare pura

Publicat pe

„Are cei mai sinceri ochi verzi si cele mai adorabile gropite. Este fascinant de modesta si deloc constienta de frumusetea ei. Sex-appealul pe care il degaja ar face-o invidioasa pana si pe J.Lo, number one in toate topurile „the sexiest women alive. Antonia (23) are toate calitatile unei adevarate dive, dar exagerarilesi extravagantele nu o caracterizeaza.

 

Toate postarile ei pe FaAntoniacebook aduna instantaneu sute de like-uri. Antonia nu a fost insa luata de valul succesului, iar modestia ei a cucerit-o si pe Maria Lucia Hohan, care a creat o rochie ce ii poarta numele”.

 

Acestea sunt primele randuri din materialul pe care revista „VIVA de lux” il prezinta pe coperta editiei speciale de octombrie.  Intrebari despre viata personala, despre cum este sa fii cea mai frumoasa femeie din Romania si mai ales despre viitor, curg intr-un interviu acordat in EXCLUSIVITATE pentru VIVA si insotit de un shooting exceptional.

 

Iata in PREMIERA pozele de making off ale materialului. Fotografiile finale le poti vedea in revista.

 

Autor: Luana Danet

Realizator: Maria Lucia Hohan

Fotografii: Alex Galmeanu

 

Citeste interviul in EXCLUSIVITATE in numarul de octombrie  al revistei VIVA!

 

Antonia Viva

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter