Elwira și Mihai Petre vor avea încă o fetiță

Publicat pe

Elwira și Mihai Petre se pregătesc să devină, din nou, părinți! Deși s-a speculat că vor avea un băiețel, cei doi dansatori au mărturisit, în exclusivitate pentru VIVA!, că și cel de-al doilea copil al lor va fi tot fetiță.

Bucurie mare în familia lui Mihai Petre! Soția lui, Elwira, este deja însărcinată în luna a șasea, urmând ca, în august, să aducă pe lume încă o fetiță. Inițial, s-a zvonit că cei doi vor fi părinși de băiat, dar se pare că destinul le-a rezervat o surpriză uriașă și că vor avea încă o fetiță, după cum Mihai chiar și-a dorit. Mărturisire făcută în premieră pentru Interviurile VIVA!, emisiune ce o putetți urmări astăzi, pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

Să nu credeți că, dacă Elwira are, deja, o sarcină avansată, cei doi stau degeaba. Ba, dimpotrivă! Își continuă proiectele profesionale, iar weekendul ce vine îi așteaptă o competiție de zile mari, chiar în București. Astfel, sâmbătă și duminică, 26 și 27 mai, Mihai și Elwira Petre organizează cea de-a șaptea ediție a competiției de dans sportiv, Romanian Open, unul dintre cele mai mari concursuri de gen din țară. 500 de perechi din întreaga lume vor concura week-end-ul viitor la Sala Polivalentă din București sub privirile a 13 arbitri internaționali. Pentru prima dată în România, în cadrul Romanian Open va avea loc și „Children European Grand Prix', competiție organizată alături de Federaţia Europeană de dans sportiv. Copiii vor câştiga aici puncte la nivel internaţional. Atracția principală a întregului eveniment vor fi galele de la ora 19.00. Duminică, 27 mai, la categoria „Latino' vor concura actualii campioni europeni. Numele aflate în concurs sunt printre primele din ranking-ul mondial, așa că și spectaculozitatea dansurolor va fi pe măsura! Mă bucur să promovez și anul acesta elita dansului mondial și mă bucur să le arăt oamenilor o parte din meseria mea. Dansul sportiv are o puternică latura educațională, modelează nu doar fizicul, ci și caracterul, motiv pentru care încurajez părinții să le propună acest tip de activitate copiilor. Atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 19.00, vor avea loc galele Romanian Open și pentru că avem niște super nume din lumea dansului sportive, vă promit un spectacol extraordinar', a declarant Mihai Petre.

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter