Exclusiv Viva! - Încă o surpriză pentru Anca Lungu

Publicat pe
Exclusiv Viva! - Încă o surpriză pentru Anca LunguExclusiv Viva! - Încă o surpriză pentru Anca Lungu

Surprizele se tin lant in viata prezentatoarei tv Anca Lungu. Daca anul trecut sotul ei, Stefan, i-a organizat in secret nunta, de data aceasta s-a ocupat in secret de relansarea blogului ei culinar, printesapolonic.ro.

 

Blogul s-a transformat intr-o platforma gandita sa aiba mult continut video, multe fotografii si, in curand, un magazin online cu produse marca Printesa Polonic, dar si alte produse de bucatarie.

 

Evenimentul de relansare, ce a avut loc la un restaurant City Grill din Centrul Vechi, a fost pregatit in secret de Stefan. Anca credea ca vine cu fiica sa, Natalia, la o filmare, dar a fost adusa direct in incaparea unde o asteptau invitatii.

 

Printre lacrimi, prezentatoarea tv a marturisit ca nu se astepta la o astfel de surpriza, in timp ce Stefan, care a avut la dispozitie doar o luna pentru a relansa blogul, ne-a declarat: Anca avea nevoie de un imbold. Uneori este bine ca cineva sa te impinga de la spate. Intr-o familie, fiecare are rand pe rand rol de locomotiva sau…bolovan. La noi, cum totul este o surpriza, nu m-am abtinut. A avut efect aceasta relansare. Anca munceste acum pe branci la cartea de retete pentru copii. Daca Natalia o sa fie draguta si cuminte, este posibil ca de Craciun sa gaseasca sub brad cartea dedicata ei.'

 

Foto Armand Ionescu

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter