Exclusiv Viva! Teo Trandafir: ”Sunt un om extrem de pasional, atunci când închei o relație o închei de tot!”

Publicat pe

Teo Trandafir a răspuns unor curiozități de suflet în exclusivitate pentru viva.ro. Aceasta ne-a dezvăluit ce crede despre dragostea la prima vedere și dacă a poartă cuiva o iubire infinită.

 

 

 

Pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze, Teo Trandafir și-a deschis pentru un minut sufletul și ne-a dezvăluit părerea ei despre dragostea la prima vedere. Dacă există sau nu și ce semnificație poate avea în viața unui om.

 

„Cred în dragoste la prima vedere și cred că dragostea la prima vedere este un semn bun! Cred că dragostea la prima vedere nu prea ține, dar ca să o faci să țină trebuie să fie dublată de ceva, motivată de ceva, hranită de ceva! Trebuie tot timpul să o cultivi ca orice alt tip de dragoste, iubirea se hrănește din sine și din tine. '

 

Mai mult decât atât, Teo mărturisește că nu e de ajuns să te îndrăgostești. Și le transmite femeilor că trebuie să facă lucrurile cu măsură și să nu își neglijeje partenerul de viață indiferent de stadiul relației.

 

„Tot timpul trebuie să oferi ceva nou partenerului. Femeia trebuie să fie ca briliantul și trebuie să îi arate în fiecare zi partenerului o altă latură a ei. Și să îl țină pe bărbat intrigat..nu foarte intrigat că și bărbații sunt pe dispoziții.. Trebuie să știi să și gătești dar nu foarte mult că dacă miroși a tocăniță, nu e bine că nu te-ai dat cu parfum.' a completat Teo.

 

 

Întrebată dacă a purtat sau poartă cuiva o dragoste infinită, aceasta ne-a mărturisit că: „Nu mi-a ieșit până acum! Sunt un om extrem de pasional, atunci când închei o relație o închei de tot! Nu există prietenie după să ieșim la masă …. Continui să îl iubesc o perioadă după, până mă vindec.'

 

 

Teo a fost prezentă marți seară  la vizionarea în avanpremieră a primului episod din serialul „Dragoste infinită', ce va debuta luni, 20 martie, la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter