Exerciţiul care o ajută pe Kate Middleton să aibă un abdomen plat, după 3 sarcini. Poţi să-l faci şi tu acasă!

Publicat pe

Kate Middleton uimeşte, la fiecare apariţie publică, prin silueta trasă prin inel şi abdomenul plat, care nu trădează că ar avea trei copii. Kate este fidelă unui exerciţiu fizic foarte simplu, care poare fi făcut acasă, de oricine, Ducesa de Cambridge fiind exemplul clar că se poate să arăţi senzaţional după trei sarcini.

Exerciţiul care o ajută pe Kate Middleton să aibă un abdomen plat, după 3 sarcini. Poţi să-l faci şi tu acasă!Exerciţiul care o ajută pe Kate Middleton să aibă un abdomen plat, după 3 sarcini. Poţi să-l faci şi tu acasă!

Pentru a fi în formă nu avem întotdeauna nevoie de echipamente sofisticate şi abonamente scumpe la săli de sport, ci doar puţină voinţă, iar Kate Middleton este un exemplu în acest sens, chiar dacă are 37 de ani şi trei copii.

Surse apropiate ducesei de Cambridge susțin că pentru a avea un abdomen perfect, Kate Middleton face, acasă, un exercițiu foarte eficient şi anume plank'.

Acesta trebuie executat stând pe antebrațe și vârfurile picioarelor, încordând astfel mușchii abdominali. Pentru ca acesta să fie cât mai eficient, poziția trebuie menținută cât mai mult timp.

Există trei elemente, plank de bază, plank pe o parte și stând pe abdomen cu brațele și picioarele ridicate (prone skydivee), iar Kate face toate aceste exerciții timp de 45 de secunde sau chiar mai mult și le repetă de cel puțin zece ori.', a dezvăluit o sursă, potrivit mirror.co.uk.

 

Exercițiile pentru abdomen ale celebrului dr. Oz

 

Luni – Din poziţia culcat pe spate, cu mâinile îndoite sub cap, ridică genunchii până la cap ridicând puţin capul de pe podea. Încearcă să duci genunchii cât mai aproape de frunte, după care revino în poziţia de start. Execută 10-15 mişcări din acest exerciţiu.

Marți – Stai în picioare, ridică mâna dreaptă şi du-o îndoită uşor spre stânga. Ridică piciorul drept astfel încât genunchiul să ajungă la nivelul soldurilor şi roteşte-l până întâlneşte cotul mâinii ridicate, după care revino în poziţia de start. Repetă mişcarea şi pentru cealaltă parte a corpului, câte 10-15 reprize pentru fiecare.

Miercuri – Din poziţia culcat pe spate, picioarele îndoite puţin şi mâinile pe lângă corp, ridică genunchii astfel încât să apară paralel cu corpul tău. Menţine poziţia timp de 8-10 secunde şi repetă de cel puţin 5 ori.

Joi – Din poziţia culcat pe spate, ridică picioarele astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade şi îndoaie puţin genunchii. Poziţionează-ţi mâinile sub zona lombară şi coboară piciorul stâng până aproape de podea, după care adu-l în poziţia iniţială. Repetă aceeaşi mişcare cu piciorul drept. Execută până la 20 de mişcări pentru fiecare picior, potrivit doctoroz.com.

Sâmbătă – Stai în poziţia culcat pe spate, cu mâinile întinse şi ridicate pe lângă cap. Întăreşte muşchii abdominali şi ridică deodată mâinile, cât şi picioarele de pe sol, menţinând 15 secunde această postură. Apoi fără ca mâinile şi picioarele să atingă solul, roteşte-ţi corpul astfel încât să ajungi pe burtă. Menţine această postură timp de 15 secunde, după care revino în poziţia de start. Repetă exerciţiul complet de cel puţin 4 ori

Vineri – Din poziţia culcat, ridică picioarele la 90 de grade. Pune o mână pe abdomen şi cealaltă pe lângă corp. Desfă picioarele cât de mult poţi menţinând abdomenul încordat, după care revino în poziţia initială. Gândeşte-te că mimezi mişcările aripilor unui fluture. Execută această mişcare de 10 ori.

Duminică – Întinde-te pe spate cu genunchii puţin îndoiţi, tălpile pe sol şi mânile pe lângă corp. Contractă abdomenul, inspiră adânc şi expiră ridicând pelvisul, astfel încât să formeze o linie dreaptă cu partea de sus a corpului. Menţine poziţia 5 secunde, după care revino la poziţia iniţială. Repetă exerciţiul de cel puţin 10 ori.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter