Expozitia de fotografie ”Spune adevarul puterii”

Publicat pe

In programul international de promovare a drepturilor omului initiat de Kerry Kennedy este inclusa si o expozitie de fotografie, deschisa intre 8 -23 aprilie la Carrefour Baneasa, in zona comerciala.

Expozitia cuprinde portretele a 50 de oameni, care si-au dedicat viata apararii drepturilor omului, intervievati de Kerry Kennedy.

Kerry Kennedy

Fotografiile, realizate de castigatorul Premiului Pulitzer, Eddie Adams, sunt insotite de fragmente din interviurile lui Kerry Kennedy.

Kerry Kennedy, Ilie Nastase, Andreea Mihai
Kerry Kennedy, Ilie Nastase si Andreea Mihai (Director Marketing Carrefour Romania)

Printre fotografiile incluse in expozitie se afla cele ale laureatilor premiului Nobel: Dalai Lama, Arhiepiscopul Desmond Tutu, Elie Wiesel, Oscar Arias S¡nchez, Rigoberta Menchº Tum, José Ramos-Horta si Bobby Muller sau Baltasar Garz³n din Spania, V¡clav Havel din Republica Ceha, Maica Helen Prejean si Marian Wright Edelman din Statele Unite, Muhammad Yunus din Bangladesh.

Primul vernisaj al expozitiei a avut loc la Galeria de Arta Corcoran din Washington D.C, fiind prezentata de asemenea in Londra, Madrid, Barcelona, Sydney, Helsinki, Roma, Seul, Florenta, Mantua, Johannesburg, Cape Town si Doha.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter