Familia Beckham îşi vinde proprietatatea din sudul Franţei

Publicat pe

David şi Victoria Beckham deţin din 2003 o proprietate în sudul Franţei, la Bargemon, dar s-au hotărât să o scoată la vânzare.

 

beckham

 

Celebra familie îşi împarte viaţa între Los Angeles şi Londra, iar în Franţa ajung destul de rar. Cum costurile cu întreţinerea proprietaţii sunt mari, Victoria s-a hotărât să renunţe la ea.

 

David şi Victoria Beckham veneau pe proprietatea supranumită „Beck­hin­gam Palace-sur-Mer' în trecut, când copiii lor erau mici, dar în ultima perioadă nimeni nu i-a mai văzut petrecându-şi vacanţele aici.

 

Suma pentru care vila este scoasă la vânzare acum e de aproximativ 4 milioane de euro, o valoare extrem de mică în comparaţie cu cât au plătit pe proprietatea pe care şi-au achiziţionat-o în Marea Britanie: 37 de milioane de euro.

 

Sudul Franţei reprezintă o atracţie extraordinară pentru starurile de la Hollywood. Angelina Jolie şi Brad Pitt a plătit 60 de milioane de euro pentru Chateau Miraval, un loc magnific unde s-au şi căsătorit, de altfel.

 

Alături de ei, îndrăgostiţi de această regiune mai sunt Bono, Elton John sau John Malkovich, proprietari ai unor reşedinţe minunate inconjurate de plantaţii de viţă de vie.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter