Fara fast food in backstage la Nouvelle Vague si Koop - VIDEO

Publicat pe
Nouvelle Vague
Nouvelle Vague

Nouvelle Vague si Koop, cele doua trupe care vor concerta la sfarsitul acestei saptamani in Bucuresti, au solicitat un meniu cat mai sanatos, care sa excluda produsele fast food.

 Artistii au dorit un meniu natural: salate si fructe proaspete, fiind interesati si de restaurantele locale pentru a incerca mancarurile traditionale romanesti.

Concertul Nouvelle Vague este programat pentru sambata, 22 noiembrie, la sala Palatului, pentru ca dumnica, 23 noiembrie, pe aceeasi scena sa urce grupul suedez Koop, cele doua evenimente fiind incluse in conceptul „Fusion Studio Weekend”.

Nouvelle Vague se afla la cel de-al doilea concert in Bucuresti, dupa ce in vara muzicienii francezi au cantat in cadrul Bestfest. Koop au mai sustinut un spectacol privat, iar acum se afla la primul show in fata publicului din Romania, poate ultimul din cariera lui Oscar si Magnus care au declarat ca daca nu vor avea inspiratie pentru un nou album vor pune punct proiectului Koop.

 

 

Koop
Koop

Biletele pentru cele doua concerte mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret: 60, 85, 110 si 140 de lei. Cei interesati sa participe la ambele spectacole isi pot achizitiona un billet dublu, categoriile de pret fiind: 100, 150, 190 si 240 de lei. In serile evenimentelor, biletele vor putea fi achizitionate de la casele de bilete ale Salii Palatului, in limita disponibilitatii.

Nouvelle Vague – Love Will Tear Us Apart


 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter