Fata lui Hugh Jackman crede că tatăl său este plictisitor

Publicat pe

În timpul unei reprezentații artistice a actorului, fata acestuia a preferat să petreacă timpul în dressing decât să se uite la tatăl său, pe care îl consideră plictisitor'.

Hugh Jackman beim Fototermin in San Diego / 110715 ***

Starul din Wolverine' se afla pe una dintre scenele de pe Broadway, atunci când Ava, fiica sa în vârstă de 10 ani, care se afla în public alături de un prieten, a decis să ridice mâna în timp ce lumea aplauda. Actorul a fost astfel pus în situația de a o întreba dacă se simte bine și a invitat-o pe scenă, lucru pe care, probabil, acum îl regretă.

 

Fetița a profitat de moment și l-a întrebat dacă se poate duce în culise alături de prietenul său, actorul fiind de acord cu cererea micuței.

 

Cu toate acestea, Jackman, care mai are și un fiu de 15 ani cu soția sa, Deborra-Lee Furness, nu își pierde speranța, acesta pregătind un șir de spectacole în Australia care speră că vor fi mai interesante în viziunea copiilor lui.

 

Australian actor Hugh Jackman picks up his daughter AVA from the school in The West Village, New York, NY on February 27, 2014. Photo by Charles Guerin-Morgan Dessalles/ABACAUSA.COM

 

Mai mult decât atât, actorul s-a arătat deschis și la ideea de a face un duet cu Taylor Swift de dragul copilei sale.

 

Sursă foto: hepta.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter