Favoritii premiilor Oscar 2010: Avatar, Sandra Bullock si Jeff Bridges

Publicat pe

Avatar', povestea fantastica 3D a lui  James Cameron , are cele mai mari sanse sa castige Premiul pentru Cel mai bun film la cea de-a 82-a editie a galei Premiilor Oscar.

Sandra Bullock si Jeff Bridges sunt cei mai bine cotati actori la casele de pariuri, conform www.online-betting-guide.co.uk, citat de Gandul.

Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigoourney Weaver, Joe Landau, James Cameron
Cei 5 fantastici: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, producatorul Joe Landau, James Cameron

Cota filmului Avatar' este de 1,5, in timp ce urmatorul clasat este „The Hurt Locker”, in regia uneia dintre fostele neveste a lui James Cameron, Kathryn Bigelow, cu o cota de 2,5.

Sandra Bullock Jeff Bridges

Up in the Air' are o cota de 6,5, iar filmul lui Quentin Tarantino, „Inglourios Basterds' cu Brad Pitt pe afis nu este credit cu sanse mari, insa le poate aduce celor care pariaza pe el nu mai putin de 21 de dolari pentru fiecare dolar pus in joc.

Sandra Bullock si Jeff Bridges sunt vazuti ca marii favoriti ai categoriei Cea mai buna actrita/ Cel mai bun actor in rol principal.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter