Festivalul B’Estfest a fost anulat

Publicat pe

Emagic, organizatorul festivalului BEstfest, a anuntat ca editia din acest an va fi anulata, iar concertul Faithess, deja anuntat, va avea loc pe 16 iulie.

B’estfest a crescut an de an si un eveniment de aceasta talie necesita costuri enorme, care, intr-o piata afectata de restrangerea bugetelor de marketing si advertising, nu pot fi sustinute exclusiv din vanzarea de bilete. Am obisnuit publicul cu o anumita notiune a ceea ce inseamna un festival non-liniar de minim trei zile, cu mai multe scene, peste 30 de artisti si diferite alte atractii. Anul acesta, conceptul de B’estfest nu ar putea avea loc in aceleasi conditii, prin urmare am preferat sa amanam cea de-a patra editie, asa cum, de altfel, festivaluri internationale, precum Glastonbury, Leeds/Reading, Pukkelpop sau Melt! au facut de-a lungul timpului', a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Anul trecut pe scena BEstfest au urcat The Killers, Moby, Santana, The Ting Tings, Ayo, Motorhead, Orbital.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter