Festivalul brazilor de Craciun

Publicat pe
bradut Roberto Cavalli
Bradut Roberto Cavalli

Peste 12 designeri renumiti vor crea braduti pentru editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun initiat de organizatia „Salvati Copiii'.

 

In acest an vor expune braduti: Irina Marinescu, Oxette, Rita MureÅŸan, Stephan Pelger, Venera Arapu, Wilhelmina Arz, Laura Vargalui, Kinga Varga, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Carmen Secăreanu, Magazinul Victoria 46, Ioan Nemtoi, voluntarii si copiii „Salvati Copiii'.

 

Ca in fiecare an, bradutii vor fi licitati la Gala Brazilor de Craciun, banii adunati urmand sa fie folositi de „Salvati Copiii' pentru continuarea programelor de reintegrare scolara si sociala a copiilor defavorizati din Romania.

 

Anul trecut s-au strans peste 660 000 de euro de care au beneficiat prin intermediul centrelor educationale peste 1600 de copii si parinti, doua noi astfel de centre fiind deschise la Topoloveni si Constanta.

 

Printre organizatorii de anul acesta ai Festivalului se afla Amalia Nastase, Andreea Raicu, Andi Moisescu sau Mihaela Radulescu.

 

Rita Muresan Wilhelmina Arz
Rita Muresan Wilhelmina Arz

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter