Festivalul Brazilor de Crăciun a ajuns la ediţia a 15-a

Publicat pe

Devenit unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale lunii decembrie, Festivalul Brazilor de Crăciun, ajuns la a 15-a ediţie, vine şi în acest an în sprijinul proiectelor educaţioanle ale organizaţiei Salvaţi Copiii.

 

De 25 de ani, Salvați Copiii depune toate eforturile pentru a reduce abandonul școlar și pentru a ajuta cât mai mulți copii să meargă la școală.

 

Evenimentul este organizat sub forma unei licitații speciale de brazi de Crăciun, concepuți exclusiv pentru această ocazie, de către unii dintre cei mai cunoscuţi designeri din țară.

 

Creatorii invitați să participe la ediția din 2015 sunt: Doina Levintza, Stephan Pelger, Irina Neacșu, Carmen Ormenișan, Malvina Cservenschi, Iris Șerban & Lama Arhitectura, Hamid Nicola Katrib, cu sprijinul Pop Art Design, Omid Ghannadi & Amalia Enache, MATIUS & Philips România, Zenya Atelier & Mădălina Stan, Dragoș Epure & Anca Lungu, PNK Casual, Ioana Ciolacu, Cristina Săvulescu, Mihai Țopescu, Cornel Ilie & Adelina Ivan, Bogdan Adrian Lefter & Honeywell, Tudor. Personal Tailor, în colaborare cu Miso Architects, Mărioara de la Țară, cu sprijinul Wild Olive, Rozalia Bot, Diana Stoicescu & Miruna Darie by Createlier, cu sprijinul Euromedia, Salvați Copiii & Ștefania Mircea.

 

Abandonul școlar reprezintă una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă sistemul de educație din România. Datele Salvați Copiii arată că unul din 10 copii cu vârsta între 7 și 10 ani nu frecventează învățământul primar, cu toate că are vârsta corespunzătoare. În anul 2013, numărul copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani care nu erau înscriși la nicio formă de învățământ se ridica la aproximativ 366.000.

 

Festivalul Brazilor de Crăciun a ajuns la ediţia a 15-aFestivalul Brazilor de Crăciun a ajuns la ediţia a 15-a

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter