Fiica lui Bruce Willis, Miss Golden Globe

Publicat pe

Actrita de 19 ani, fiica mai mare a lui Demi Moore si a lui Bruce Willis, a fost rasplatita cu acest prestigios titlu de catre Hollywood Foreign Press Association.

In calitate de Miss Golden Globe, ea va fi responsabila cu inmanarea trofeelor la ceremonia din acest an a Globurilor de Aur.

Fiindca traditia o cere, Miss Golden Globe trebuie sa fie obligatoriu fiica unei celebritati.

Printre starurile care au avut aceasta onoare de-a lungul timpului, se numara si Melanie Griffith (fiica actritei preferate a maestrului Hitchcock, Tippi Hedren), prezenta la ceremonia din 1975. Anul trecut, trofeele au fost inmanate de fiica lui Jack Nicholson, Lorraine, iar in urma cu trei ani, de catre fiica lui Kevin Costner, Lily.

Editia din 1995 a avut parte de un Mister Golden Globe, in persoana fiului lui Clark Gable, John.

Cat despre Rumer Willis, ea a debutat pe marele ecran in 1995, in „Now and Then', alaturi de mama ei. Anul viitor o vom vedea in thrillerul „From Within'.

Cea de-a 65-a editie a Globurilor de Aur va avea loc pe 13 ianuarie, urmand sa fie difuzata in direct de catre postul NBC. (C.S.)

Foto: www.hollywood.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter