Fiica lui Victor Socaciu, despre relația văduvei tatălui ei cu cei trei copii ai artistului: "Zi de zi merge la mormântul lui. Datorită ei..."

Publicat pe

Fiica lui Victor Socaciu a vorbit despre relația dintre văduva tatălui ei și relația pe care Brândușa Ștefan o are cu cei trei copii ai artistului. Ana-Maria Socaciu a avut numai vorbe de laudă la adresa ultimei soții a tatălui său și spune că dragostea dintre Victor Socaciu și Brândușa Ștefan s-a revărsat și asupra lor, a copiilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Ștefan în anul 2016, la Cornu, acolo unde și-a trăit ultimii 10 ani din viață. Relația soției sale cu cei trei copii ai săi a fost și este una bună. Ana-Maria Socaciu susține că Brândușa Ștefan i-a apropiat pe ei, copiii, și mai mult de tatăl lor, de când aceasta a intrat în viața lui.

Fiica lui Victor Socaciu, despre relația văduvei tatălui ei cu cei trei copii ai artistului: "Zi de zi merge la mormântul lui. Datorită ei..."Fiica lui Victor Socaciu, despre relația văduvei tatălui ei cu cei trei copii ai artistului: "Zi de zi merge la mormântul lui. Datorită ei..."

Ce spune fiica lui Victor Socaciu despre văduva tatălui ei, Brândușa Ștefan

Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu, a povestit cum se înțelege văduva artistului cu ea și cu frații ei și susține că dragostea dintre tatăl ei și Brândușa s-a revărsat și asupra copiilor.

'Dragostea dintre tata și Brândușa nu s-a limitat la relația dintre ei doi, ci s-a revărsat și asupra noastră în mod natural și chiar pot spune că tata și-a arătat dragostea față de mine mult mai intens de când în inima lui a intrat Brândușa!

Am fost cât timp a trăit foarte uniți toți și acum continui să fiu la fel de aproape de soția lui, cea care l-a făcut atât de fericit pe tata și nu doar că eu o port în sufletul meu ci..

Și tata astăzi, încă o ține strâns în brațe la pieptul lui pe cea pe care o numea adesea ' iubirea mea' si căreia i-a și scris cântecul: ' tu ești iubirea mea'. Pot eu să mai adaug ceva la ceea ce el singur a declarat?

Nu pot decât să spun că sunt cea mai fericită că sunt urmașa unui Suflet capabil de atâta dragoste și că îmi doresc ca toți cei care l-au iubit și prețuit să vibreze doar la faptele și cuvintele lui care spun totul!', a declarat pentru FANATIK, Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…’

Fiica lui Victor Socaciu spune că văduva tatălui ei merge zilnic la mormânt

Ana-Maria Socaciu susține că văduva tatălui ei, Brândușa Ștefan merge zilnic la mormântul acestia din Cornu, acolo unde acesta a dorit să fie înmormântat.

În Noaptea de Înviere, datorită soției sale, Brândușa Ștefan, regretatul cântăreț a primit o chitară de lumină.

Femeia a pus pe mormântul acestuia mai multe candele aprinse cu lumina de la Paște, în formă de chitară. De altfel, mormântul interpretului este mereu împodobit cu aranjamente florale în formă de chitară.

'Viața duhovnicească a unui creștin se poate vedea și din legătura pe care acesta o are cu mormintele. Noi, întreaga familie, mărturisim credința în învierea morților și în viața veșnică. Dar soția lui este cea care zi de zi merge la mormântul lui tata. Datorită ei primim si noi mesaje despre cât de frumos este totul acolo.

Când putem, atât eu cât și sora mea, Iulia, mergem și facem tot ce putem să fie cât mai frumos, însă în mod constant, Brândușa are grijă de mormântul lui. În noaptea Învierii, ea a făcut posibil ca tata să primească o Chitară de Lumină!', susține fiica lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu a avut patru soții și trei copii

Victor Socaciu a murit pe data de 27 decembrie 2021 la vârsta de 68 de ani. Artistul a fost căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, cu care s-a căsătorit la 25 de ani.

Ea a fost și femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Doina i-a dăruit o fată pe nume Iulia. A urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a fost fericit timp de 12 ani.

Cântărețul a mai bifat un mariaj de 16 ani cu Marina Almăşan. Vedeta TVR a divorţat pentru artist în anul 1996 şi apoi s-a căsătorit cu cu el în acelaşi an. Povestea lor s-a încheiat în anul 2012. Cei doi au avut un băiat, pe nume Victoraș.

În 2016, Victor Socaciu s-a căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion, care i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Din relația cu o sibiancă superbă, Nuți Rotaru, artistul a avut-o pe fiica lui, Ana-Maria. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter