Cine este Maria, fiica lui Vladimir Putin, care a testat vaccinul rusesc anti-COVID-19. A absolvit Medicina, are un copil, iar tatăl ei i-a schimbat numele

Publicat pe

Vladimir Putin păstrează discreție totală în privința familiei sale. Nimeni nu știe mai nimic despre fiicele sale și chiar le-a schimbat numele, din dorința de a le proteja identitatea. Însă, odată cu apariția vaccinului rusesc anti-COVID-19, președintele a anunțat că fiica sa se numără printre persoanele care au primit o doză din acest antidot.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ambele fete ale lui Vladimir Putin au ieșit de pe scena publică, încă din 1999, când tatăl lor a preluat funcția de premier și, apoi, a ajuns la președinție la sfârșitul anului. Maria, cea mai mare, și Ekaterina s-au retras de la școala germană din Moscova și au început studiile acasă cu profesori privați. Apoi, potrivit presei ruse, și-au schimbat numele pentru a-și proteja intimitatea, scrie ziarul italian Il Corriere della Sera, citat de Rador.

Astfel, Maria a devenit Vorontsova, a absolvit Medicina și s-a specializat în Endocrinologie. Cel mai probabil, ea este fiica lui Putin pe care a fost testat noul vaccin rusesc.

Vladimir Putin a povestit că, după prima doză de vaccin, femeia, care are 35 de ani, „a avut febră 38; a doua zi a scăzut la 37 și, apoi, totul a decurs normal'.

Conform unor surse rusești, Maria este implicată într-un mare proiect pentru construcția unui spital pentru 20.000 de pacienți în apropiere de Sankt Petersburg. Alte surse au vorbit și despre o inițiativă diferită pentru crearea unui centru pentru cercetări asupra genomului.

foto Hepta

Ce se știe despre Maria, fiica lui Vladimir Putin

Maria, căsătorită cu un antreprenor olandez, ar avea o fiică. Putin s-a limitat să vorbească la general despre „nepoți', prin urmare, se crede că Ekaterina, fiica cea mică, în vârstă de 34 de ani, a devenit și ea mamă. Ekaterina, care are și un nume de familie diferit de cel al tatălui, Tikhonova, a apărut recent pe scena politică rusă, citează hotnews.ro.

În schimb, despre Maria s-au știut întotdeauna foarte puține lucruri. Potrivit „Open Media', portalul de știri al opoziției, Maria ar fi cumpărat o vilă rustică mare (dacea) în districtul Odinzovo, unde se află și reședința președintelui rus. Cele două case ar fi conectate printr-un drum care poate fi parcurs în 15 minute.

Vaccinul va fi pus în circulație în 1 ianuarie 2021


„În această dimineață, pentru prima dată în lume, un vaccin împotriva noului coronavirus a fost înregistrat”, a anunțat Vladimir Putin pe 11 august.

„Știu că este destul de eficient, că oferă o imunitate durabilă”, a adăugat președintele rus. Ministerul Sănătății a precizat că vaccinul va permite „formarea unei imunități' care ar putea dura „doi ani”.

Vladimir Putin a afirmat că una dintre fiicele sale și-a făcut acest vaccin.
„Ea a participat la experiment”, a spus Putin, adăugând că a făcut puțină febră „și asta a fost tot”.

Vaccinul va fi pus în circulație în 1 ianuarie 2021, potrivit registrului național al medicamentelor realizat de Ministerul Sănătății.

Rusia a afirmat în ultimele săptămâni că a asigurat producția viitoare a câtorva mii de doze de vaccin împotriva coronavirusului și a „mai multor milioane” de la începutul anului viitor.


dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter