Fiica Ralucăi Moianu este de vis, a luat locul 3 la Miss: „Mara mea cea mică este adolescentă!”

Publicat pe

„Timpul trece incredibil de repede!'– îşi spune Raluca Moianu când îşi priveste fiica. Mara are aproape 15 ani, este cât mama ei de înaltă şi uimeşte prin frumuseţe, cu fiecare fotografie postată pe reţelele de socializare.

Fiica Ralucăi Moianu este de vis, a luat locul 3 la Miss: „Mara mea cea mică este adolescentă!'Fiica Ralucăi Moianu este de vis, a luat locul 3 la Miss: „Mara mea cea mică este adolescentă!'

„Mara mea cea mică, transformată în adolescentă. Timpul trece incredibil de repede.', a comentat Raluca Moianu pe Facebook.

Fosta gazdă a emisiunii „Iartă-mă!' este foarte mândră de fiica ei, care a luat locul 3 la concursul de Miss & Mister 2019, al Colegiului Naţional I. L. Caragiale, unde Mara este în clasa a noua.

„Frumoasa mea a avut curaj să se înscrie, a muncit mult să iasă dansul perfect şi a purtat o rochie de seară splendidă. Locul 3 în seara asta. Pentru mine, tu eşti oricum cea mai frumoasă!', a scris Raluca Moianu în dreptul unei fotografii cu fiica sa.

Imaginea a strâns peste o mie de aprecieri şi comentarii: „Este incredibil de frumoasă! Oricum, sufletul minunat contează!', „Felicitări Mara, să fii mereu pe podium!', „Foarte frumoasă, ca tine şi tatăl ei, Marius Ancuţa', au comentat prietenii Ralucăi.

Blondă, cu ochi albaştri, Mara seamănă leit cu regretatul ei tată, care s-a stins anul trecut.

Tati o să rămână mereu cu noi. Știm că ne veghează din cer. Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, însă ne desurcăm. Mara știe că tăticul nostru e tot timpul cu noi', spunea Mara, acum ceva vreme, pentru Click!.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter