Filmul ”Loverboy”, in competitia pentru marele trofeu la Sarajevo

Publicat pe

“Loverboy” a intrat in competitia Festivalului International de Film de la Sarajevo, fiind singurul titlu romanesc la categoria principala a celui mai important festival de film din Sud-Estul Europei. Astfel, filmul romanesc intra din nou in lupta alaturi de cele mai bune titluri internationale ale acestui an.

Loverboy' se numara printre cele 10 filme selectionate in competitia Festivalului International de Film de la Sarajevo si proiectia oficiala va avea loc miercuri, 27 iulie. Din echipa filmului vor fi prezenti regizorul Catalin Mitulescu, actorii principali, Ada Condeescu si George Pistereanu, dar si producatorul Daniel Mitulescu.

Loverboy

Loverboy' aduce in atentia publicului povestea unui adolescent care seduce fete pentru a le pasa unei retele de prostitutie. Intrat in acest joc al seductiei, Luca (George Pistereanu) se indragosteste de Veli (Ada Condeescu), una dintre potentialele sale victime. Prima dragoste se dovedeste a fi primejdioasa pentru ambii tineri si cei doi trebuie sa ia decizii ce le va schimba viitorul.

Cand esti LOVERBOY ti se poate intampla sa traiesti o poveste de dragoste atat de intensa incat simti nevoia sa o distrugi si cu cat iti doresti mai mult sa nu existe, cu atat devine mai puternica si mai intensa' a declarat Catalin Mitulescu, regizorul filmului.

Filmul regizat de catre Catalin Mitulescu a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, la categoria Un Certain Regard', unde a fost lansat in 2006 si Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii'. Premiera in Romania al celui mai recent film semnat de regizorul Catalin Mitulescu va avea loc in aceasta toamna.

Dupa lansarea internationala a filmului, directorul festivalului de la Sarajevo a venit sa ne felicite pentru Loverboy' si a spus ca filmul trebuie sa fie prezent anul acesta la festivalul din Bosnia si Hertegovina. Filmul nostru nu doar va fi prezentat, dar este si nominalizat la cea mai importanta categorie!' a declarat Daniel Mitulescu, producatorului filmului Loverboy.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter