Anca Sigartău și fiul ei - împreună în competiție, la "Asia Express"!

Publicat pe

Cel mai așteptat reality show al acestei primăveri, „Asia Express”, revine la Antena 1, duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Printre cuplurile care au acceptat provocarea se află și Anca Sigartău și fiul ei, Sofian. Iată cât de pregătiți sunt să facă față provocării!

 

Când începe al doilea sezon

Anul trecut, „Asia Express”, care a fost câștigat de un cuplu feminin – Ana și Raluka -, a avut un succes fabulos, așadar show-ul va reveni în forță la finele acestei săptămâni.  Unul dintre cuplurile-surpriză este cel format din actrița Anca Sigartău și fiul ei, Sofian, care, cu siguranță vor avea grupul lor de fani, în noul sezon „Asia Express”. Dacă vă amintiți, unul dintre cele mai populare cupluri din concursul trecut a fost cel format din Dorian Popa și mama lui. Deși nu li s-au dat prea multe șanse, cei doi au făcut performanță și au rezistat în competiție mai mult decât credeau chiar și ei…

Fiecare etaptă se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar la finalul fiecăreia, trei echipe vor intra la Cursa pentru ultima șansă. Eliminarea se va face în urma unor misiuni, foarte dificile, pe care perechile vor trebui să le facă în cazul în care se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate  de ceilalți concurenți.

Filmările pentru „Asia Express” – Drumul Elefantului au avut loc la finalul anului trecut în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete au luat startul în această cursă, în încercarea de a câștiga premiul de 30.000 de Euro și mai ales de a-și depăși limitele fizice și psihice.

Anca Sigartău și fiul ei Sofian concurează pentru marele premiu la „Asia Express”.

Anca Sigartău și fiul ei sunt gata de competiție!

Cele nouă cupluri de vedete care vor debuta la finele acestei săptămâni la „Asia Express” cu siguranță nu și-au imaginat cât de departe se poate ajunge în acest show… cel puțin în privința provocărilor la care vor fi supuși, provocări ce le vor pune la încercare rezistența la maximum, dar și alte aptitudini și calități umane, ce, în final, vor face diferența. Printre cei care au răspuns cu entuziasm aventurii se află Anca Sigartău (51) și fiul ei Sofian (20), care, suntem convinși, vor lupta din răsputeri pentru a ajunge cât mai departe în competiție și, ce ce nu?, pentru a câștiga „Asia Express”.

De altfel, după cum declară actrița, pentru ea propunerea de a participa la emisiune a fost un semn divin: „Eu cred că am linie directă cu… Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus DA fără să stau pe gânduri. Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față'.

Cine concurează la Asia Express în sezonul 2

Bianca Drăgușanu și sora ei, Jojo și Paul Ipate, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Anca Sigartău și fiul ei Sofian, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, Ruby și iubitul ei, Cocuța și Bogdan Boantă, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, CRBL și Oase sunt vedetele care au fost nevoite să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport pentru a ajunge la destinația finală. Sri Lanka și India s-au dovedit a fi o mare provocare pentru vedete.

Diferențele culturale uriașe, condițiile meteorologice dificile, misiunile pe cât de surprinzătoare, pe atât de grele, toate acestea au transformat această călătorie într-o aventură fără egal, care va ține telespectatorii cu sufletul la gură.

O altă noutate a acestui sezon este prezența lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu în rolul de coprezentatori. După ce au experimentat ce înseamnă să fii concurent, cei doi le vor prezenta telespectatorilor locurile în care s-au desfășurat filmările, cu specificul și ineditul lor, le vor detalia misiunile pe care trebuie să le facă concurenții și de multe ori vor încerca și ei să ducă la bun sfârșit unele probe, desigur că de data asta fără presiunea concursului.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter