Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale: "Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!"

Publicat pe

Băiatul Corneliei Catanga, omul pe care artista îl iubea mai presus de orice și pentru care s-a implicat mereu să aibă o educație aleasă, a oferit primele declarații după moartea mamei sale. Tânărul spune că familia lui are bani de înmormântare, nu așa cum a spus tatăl lui, însă Aurel Pădureanu este atât de șocat de moartea Corneliei că nu mai știe ce spune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiul Corneliei Catanga este în stare de șoc! Nu se aștepta nici o secundă să-și piardă mama și a crezut, atunci când au chemat Salvarea, că este doar un al moment al ei în care se simte rău. În ultimii ani, Cornelia Catanga s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, dar nimeni nu a crezut că de data asta va fi sfârșitul.

Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale: "Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!"Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale: "Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!"

'Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!, a mărturisit fiul Corneliei Catanga pentru playtech.ro.

De ce a murit Cornelia Catanga. Ce probleme de sănătate mai avea

Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a virusului COVID-19. Era internată la Spitalul Universitar din București, după ce o bună perioadă s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

'Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!', a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Mara a mărturisit că a vorbit de curând cu Cornelia Catanga, care era șocată de situația în care se află Nelu Ploieșteanu, internat la Terapie Intensivă: „Nu cred că i se poate întâmpla așa ceva lui Nelu', ar fi declarat cântăreața, profund afectată la auzirea veștii.

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga:„Am niște probleme de sănătate’

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit:„Ne-au nenorocit!’

Citește și: Ce mesaj a transmis fiul Corneliei Catanga, înainte de moartea mamei sale:„Când intră într-o încăpere…’

Cornelia Catanga a avut parte de numeroase probleme, și nici cele de sănătate nu i-au dat pace. Duminică, 14 iulie 2019, interpreta de muzică lăutărească a suferit un infarct, chiar în timp ce se plimba împreună cu fiul ei, Alexandru. S-a aflat ulterior că artista suferea de o depresie cruntă și că mai multe supărări po apăsau de ceva vreme, potrivit spynews.ro.

'Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun. În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă. Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face.

Zilnic trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut', declara atunci Cornelia Catanga, după ce și-a revenit în urma infarctului.

Cornelia Catanga Miroiu a stat internată mai multe zile din cauza infarctului, fiindu-i montat un stent.

Cornelia Caranga și Aurel Pădureanu locuiau într-un apartament cu chirie, artista ajungând să sufere de o depresie apăsătoare după ce au pierdut casa din cauza ratelor neplatite. Nemulțumirea că nu mai avea la fel de multe cântări și spectacole a doborât-o.

Toate necazurile prin care a trecut au împins-o pe Cornelia Catanga, la un moment dat, la gânduri necurate. Spunea că a avut în minte să se sinucidă, însă a dorit să rămână puternică pentru familia ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter