Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei: „Nu l-am văzut de când...”

Publicat pe

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Vestea a fost dată chiar de către fratele regretatei artiste, Marian Manole. Bărbatul a postat mai multe emoționante cu solista și băiatul ei, Petru. În descrierea lor, ruda cântăreței i-a transmis un mesaj dureros sărbătoritului, mărturisind că nu l-a mai văzut de când mama lui l-a adus pe lume.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Petru, fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, unchiul lui, fratele regretatei artiste, i-a transmis sărbătoritului un mesaj emoționant. Marian Manole i-a urat „la mulți ani' și a mărturisit că nu ar mai fi fost lăsat să-l vadă pe tânărul adolescent de când mama lui l-a adus pe lume. Postarea a strâns rapid sute de like-uri.

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei: „Nu l-am văzut de când...'Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei: „Nu l-am văzut de când...'

Astăzi, 8 iunie 2022, Mădălina Manole ar fi fost cea mai fericită mamă din lume. Fiul ei, Petru, a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. Băiețelul pe care cântăreața îl strângea cu atâta iubire la piept a devenit astăzi un adolescent chipeș, ce i-a moștenit o mare parte din trăsături. Fratele solistei i-a urat „la mulți ani' încă din prima parte a zilei și a mărturisit, cu durere în suflet, că-i duce dorul.

Citește și: Andreea Berecleanu, ținută spectaculoasă la petrecerea VIVA!Cine a însoțit-o pe prezentatoarea de știri

Citește și: Cătălin Botezatu, despre copilăria lui:„Dădeam vina pe mama că era foarte rea cu mine. Mâncam bătaie'

Citește și: Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în propriul apartament.Avea doar 34 de ani și era tatăl unei fetițe!

Citește și: Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani

Marian, fratele Mădălinei Manole, a declarat în repetate rânduri că îi duce dorul zilnic nepotului său. Mai ales astăzi, de ziua de naștere a lui Petru. Bărbatul susține că nu l-a mai văzut pe adolescent de când mama lui l-a adus pe lume, pentru că nu i s-ar da voie. Marian Manole și soțul regretatei cântărețe, Mircea, sunt în război de la moartea ei.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic!

Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!', i-a trasmis Marian Manole, fratele artistei, lui Petru, pe Facebook.

Marian Manole și Petru Mircea, în „război' de la moartea artistei

Marian Manole și Petru Mircea nu au ajuns la pace nici acum, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Aceștia sunt în „război' de când artista s-a stins din viață, pe 14 iunie 2010. Conform spuselor fratelui cântăreței, acesta nu ar mai fi putut să-l vadă pe Petru Jr. de când era un bebeluș din cauză că tatăl adolescentului l-ar ține departe de rudele mamei de la moartea ei.

„Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă!

Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!', spunea Marian Manole pentru click.ro, anul trecut.

Sursă foto: Facebook, Arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter