Florentina Opris - Un 10 la capitolul Sanatate

Publicat pe

Florentina Opris a luat un 10 la capitolul Sanatate cu actiunea „Traseul Sanatatii Tale”, pe care a demarat-o in cadrul campaniei „Alege Sa Fii Sanatos ! „.

Gianina Corondan, Florentina OprisCei care au participat la „Traseul Sanatatii Tale” au descoperit care sunt pasii necesari pentru schimbarea stilului de viata intr-unul sanatos, iar in urma testelor au aflat care le este varsta biologica, speranta de viata si tensiunea arteriala.

Tind sa cred ca preocuparea oamenilor pentru imbunatatirea propriului stil de viata devine din ce in ce mai mult o prioritate si acest lucru mi-a dat curajul sa merg mai departe cu campania nationala « Alege Sa Fii Sanatos ! » prin promovarea unei alimentatii echilibrate, efectuarii de exercitii fizice regulate si a gandirii pozitive in cadrul unor evenimente precum cel din weekend-ul trecut, care este primul dintr-o serie ce va urma sa se desfasoare de acum inainte in aer liber, in natura, in parcuri. „ spune Florentina Opris.

Alaturi de realizatoarea de emisiuni de sanatate si miscare de la PrimaTV, s-au numarat specialisti de marca precum Prof. Dr. Mencinicopschi, comentatorul sportiv Cristian Topescu, Gianina Corondan.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter