Florin Busuioc este conștient și vorbește. Medicii vin cu vești bune

Publicat pe

După ce, în urmă cu o săptămână, ne-a tras o sperietură grozavă când s-a anunțat că a suferit un infarct pe scenă, iar starea lui de sănătate este deosebit de precară, iată că acum ne vin și vești bune din partea celebrului om de la Meteo: Florin Busuioc este conștient și vorbește, anunță medicii citați de Click.

Busu se simte mai bine după operaţia pe care a suferit-o la Craiova, aşa că zvonurile privind o nouă intervenţie pentru montarea unui al doilea stent la inimă au fost infirmate de către medici. Cardiologul care l-a salvat pe Busu în noaptea în care a făcut stop cardiac a explicat cum se simte vedeta la o săptămână de la momentele critice prin care a trecut.

Florin Busuioc se recuperează după infarctul suferit în urmă cu o săptămână. El este internat în continuare la secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, unde a fost transportat cu un elicopter săptămâna trecută de la Clinica de Cardiologie Intervenţională a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova unde a fost operat de dr. Paul Traşcă. Cardiologul a intrat atunci în sală la miezul nopţii alături de colegul lui, medicul rezident Eugen Ţiereanu, şi de Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile.
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter