Florin Grozea la vizionarea filmului „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”,

Publicat pe

„Hobbitul: Dezolarea lui Smaug', al doilea film din trilogia adaptată după romanul fantastic „Hobbitul' de J.R.R. Tolkien, a fost lansat săptămâna aceasta printr-un eveniment VIP care a avut loc la Cinema City.

Florin Grozea

Vedete precum Florin Grozea si Whats Up, jurnaliști și bloggeri, au avut ocazia de a viziona în premieră una dintre cele mai așteptate producții ale anului și de a se bucura de o călătorie prin ținuturile misterioase din jurul Erebor-lui, o lume fantastică creată cu măiestrie și farmec de Peter Jackson, surprinsă prin incredibila experiență IMAX.

 

The Hobbit: The Desolation of Smaug are premiera în România!

 

Florin Grozea a devenit pentru prima dată tătic în urmă cu aproximativ patru luni, motiv pentru care a fost o prezență destul de rară la evenimentele mondene. Cu toate acestea, și-a făcut apariția la Cinema City cu ocazia evenimentului de lansare a filmului Hobbitul: Dezolarea lui Smaug'. Cântărețul nu a venit singur, ci însoțit de proaspăta mămică, care, cu toate că au trecut doar câteva luni de la naștere arată exact ca înainte.

'Lansarea Hobbitul a fost un prilej bun să mai  ieșim din casă, pentru că după apariția noului membru al familiei ne este foarte  greu să ne detașăm, așa cum cred că îi este oricărui părinte. Trebuie să spun însă, că atât evenimentul de lansare, cât și filmul au fost foarte reușite, iar experiența IMAX rămâne la fel de spectaculoasă ca de obicei. Abia așteptăm partea a 3-a, care sunt convins că va fi la fel de grozavă„, a spus membrul trupei Hi-Q.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter