Dorința lui Florin Vasilică, la 17 ani de când a murit tatălui său, Liviu Vasilică: "Țin foarte mult la..."

Publicat pe

Liviu Vasilică a murit în urmă cu 17 ani, pe data de 19 octombrie 2004, în urma unei boli grave de care a suferit mulți ani, ciroza. Artistul de muzică populară avea doar 54 de ani, iar fiul său, Florin, a promis să onoreze memoria tatălui său. Și s-a ținut de cuvânt. Florin Vasilică a avut grijă ca piesele tatălui său să nu fie uitate și le cântă cu aceeași pasiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Vasilică a făcut mărturii emoționante despre toată această perioadă fără tatăl său, cum au trecut 17 ani de la pierderea celui mai important om din viața lui. Talentul l-a ajutat să câștige simpatia publicului, iar melodiile sale au devenit cunoscute și fredonate de o țară întreagă.

'E normal ca atunci când sunt datele acestea cu semnficații, data de 19 octombrie, atunci când tata a părăsit această lume să-mi vină toate gândurile a tot ce s-a întâmplat în acești 17 ani de când a plecat el.

Eu încerc să fac tot posibilul și să duc mai departe tot ce el a început, așa cum el mi-a spus acest lucru înainte cu ceva timp ca el să dispară din această lume. Țin foarte mult la a nu fi dat uitării tatăl meu, încercăm să păstrăm muzica lui vie în emisiuni, spectacole, evenimente, spectacole', a spus Florin Vasilică la Antena Stars.

Eu mă simt foarte aproape de tata prin ceea ce fac, lumea mă asociază foarte mult cu el, deși eu nu o să fiu niciodată la nivelul la care a fost tatăl meu. Nu am plecat la drum cu ideea de a-l înlocui sau de a-l egala pe Liviu Vasilică, am plecat la drum cu ideea de a continua ceea ce a început tata, munca titanică pe care a făcut-o tatăl meu.', spunea fiul lui Liviu Vasilică, într-un interviu mai vechi.

Citește și: Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Prodanca și Reghe:'Nicio femeie nu poate admite asta'

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media:„Mi-au creat conturi fake!’

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta:„Vin mulţi să-şi facă poze

Florin Vasilică a presiumțit moartea tatălui său

Florin Vasilică a dezvăluit că a știut cu câteva zile înainte că tatăl său va muri și că nu va mai face față bolii grave. El a precizat că totuși vestea a venit ca un șoc pentru toată familia, însă se bucură că a reușit să-i ducă muzica mai departe. Florin dezvăluie că tatăl său l-a rugat înainte de a se stinge din viață să nu permită ca piesele lui să fie uitate.

'Nu o să neg faptul că eu mi-am dat seama cu câteva zile înainte ce o să se întâmple cu tata, că șansele vor fi minime, nu știam foarte bine ce se va urma.

Mi-am dat seama că va trebui să duc mai departe tot ce a făcut el, să aduc aminte de el, să nu fie dat uitării așa cum noi românii avem obiceiul să dăm uitării valorile pe care le-am pierdut.

Tata mi-a insuflat tot ceea ce trebuia să-mi insufle el, astfel că în momentul în care s-a produs șocul pe care l-am trăit, după aceea am știut exact ceea ce aveam de făcut deoarece și-a așezat lucrurile foarte bine în timpul vieții', a mai spus el.

Totodată, Florin Vasilică mărturisește că simte că e susținut de părintele său de acolo de sus și din acest motiv a putut să meargă mai departe în acești ani.

'Cel mai frumos semn pe care l-am primit de la tatăl meu în toți acești 17 ani e faptul că simt că suntem susținuți de acolo de unde este. Consideră că fără sprijinul lui spirtual, de acolo de unde, n-aș fi putut trece peste luptele pe care le-am dus pentru a păstra vie memoria lui', a mai spus el la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter