Forest Whitaker va fi Louis Armstrong intr-un film regizat chiar de el - VIDEO

Publicat pe
Forest WhitakerActorul american Forest Whitaker va realiza un film despre cantaretul de jazz Louis Armstrong, rolul acestuia urmand sa fie interpretat de Whitaker.

Forest Whitaker are la activ un Oscar pentru interpretarea dictatorului ugandez Idi Amin Dada in filmul „Ultimul rege al Scotiei', el debutand ca regizor cu aceasta pelicula despre Armstrong.

Filmul se va numi „What a Wonderful World' si va fi produs de compania Legende care a produs „La vie en rose' cu Marion Cotillard in rolul lui Edith Piaf.

„Armstrong a lasat o amprenta puternica in viata si cultura noastra' a spus Forest Whitaker care l-a interpretat de asemenea pe Charlie Parker, una dintre legendele jazzului, in filmul lui Clint Eastwood, „Bird'.

Armstrong a avut o viata extraordinara si a schimbat modul de a canta si de a asculta muzica nu doar in Statele Unite, ci in intreaga lume.

Filmarile vor incepe vara viitoare in Luisiana.

Foto: www.hepta.ro

Last King of Scotland – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter