A fost traumatizată în copilărie și și-a revenit cu greu! Andreea Bălan vorbește despre cele mai dificile momente din viață

Publicat pe

O vedem mereu veselă, la cobcerte, la TV, sau pe Internet, însă Andreea Bălan n-a avut deloc o viață ușoară. La vârsta de 18 ani, dezamăgită profund de tot ceea ce a însemnat perioada Andre, și-a luat viața în mâini și a depășit cu greu traumele pe care le-a trăit în adolescență. 

Azi, Andreea Bălan vine la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 13.00, pentru a vorbi despre cele mai frumoase, dar și despre cele mai grele momente din viața ei. Mulți o privesc ca pe un artist cu o viață perfectă, care se bucură de succes și care are, acum, și o familie extrem de frumoasă, însă pierd din vedere clipele cu adevărat marcante prin care ea a trecut, de-a lungul anilor. Cum a fost traumatizată în adolescență, cum era nevoită spă meargă de la concerte direct la școală, cum i s-a spus chiar de către tatăl ei că nu va fi niciodată suficient de bună, în acestă meserie, cum s-a trezit, la 18 ani, fără niciun ban în cont, după patru ani de muncă asiduă. Despre toate astea, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră, despre cum a reușit să scape de frici și de traume, dar și secerte din viața ei de familie, vedeți azi, la Interviurile VIVA!, începând cu ora 13.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter