Fosta soție a lui Ionel Ganea, primele declarații după divorț: ”Nu îmi permit să îi las totul lui”. Cu ce se alege Dana Iaru din căsnicia de 24 de ani

Publicat pe

Soții Ganea au divorțat, într-un final, după ce căsnicia lor de 24 de ani mergea tot mai prost în ultima perioadă. Numeroasele certuri și împăcări au șubrezit mariajul lor, care astăzi s-a rupt definitiv. Dana Iaru, fosta soție a lui Ionel Ganea, a făcut o serie de declarații legate de partaj și susține că nu poate pleca din această căsnicie cu mâna goală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

'Miercuri a fost. Nici măcar nu mă așteptam, mă așteptam să respingă ambele apeluri ținând cont de influența pe care o are și de lucrurile care s-au întâmplat până acum. Într-un fel m-am bucurat tare pentru admiterea rentei viagere, pentru că 24 de ani nu am lucrat, dar într-un fel am fost tristă pentru că mă așteptam să fiu căsătorită toată viața.', a declarat Dana pentru Antena Stars.

Cât despre partaj, deși este obligat să plătească suma de 5.000 de lei, Dana este de părere că fostul soț nu o să facă asta, dat fiind 'tupeul' pe care îl are. Deși i-a oferit mai multe variante, fostul internațional nu a acceptat niciuna și s-a văzut nevoită să recurgă la partaj, în care intră mai multe terenuri, mașini, dar și case.

'El este obligat să îmi plăcească, dar să vedem. La tupeul pe care îl are, sunt ferm convinsă că nu o să primesc nimic. Atât am cerut, atât mi-a admis, 5000 de lei. I-am oferit foarte multe variante și nu a acceptat niciuna și atunci mă văd nevoită să fac partajul că așa mi se pare corect și moral. Este vorba de casele, despre terenurile, despre mașini. Nu îmi permit să îi las totul lui.', a mai zis Dana Iaru, potrivit spynews.ro.

Fosta soție a lui Ionel Ganea, primele declarații după divorț: 'Nu îmi permit să îi las totul lui'. Cu ce se alege Dana Iaru din căsnicia de 24 de aniFosta soție a lui Ionel Ganea, primele declarații după divorț: 'Nu îmi permit să îi las totul lui'. Cu ce se alege Dana Iaru din căsnicia de 24 de ani

Dana și Ionel Ganea au divorțat după 24 de ani

'Admite apelul declarat de apelanta reclamantă Ganea Daniela Marcela împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș, pe care o schimbă în parte și în consecință:

Obligă pârâtul Ganea Ioan Viorel să plătească reclamantei Ganea Daniela Marcela suma de 5.000 lei lunar cu titlu de prestație compensatorie sub formă rentei viagere. Respinge apelul declarat de apelantul pârât Ganea Ioan Viorel împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Definitivă', se arată în decizia magistraților.

Ionel Ganea și Dana sunt părinții a doi copii: Ioana, în vârstă de 22 de ani, înfiată, și George, în vârstă de 19 ani, care îi calcă pe urme tatălui și activează la Viitorul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter