Fosta sotie a lui Michael Jackson renunta la copii pentru 4 milioane $

Publicat pe

Michael Jackson, kidsDebbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson si mama primilor doi copii ai Megastarului, a renuntat la orice actiune in justitie privind custodia copiilor, contra unei importante sume de bani.

Intr-un interviu pentru ABC News, Stacy Brown, o apropiata a familiei Jackson, a declarat ca un membru al familiei Jackson a evocat suma de 3 milioane de dolari, iar un altul, 5 milioane de dolari. „Presupun ca suma se incadreaza intre aceste doua limite.'

Debbie Rowe a fost casatorita cu Michael Jackson intre 1996 si 1999 si este mama lui Prince Michael I si a lui Paris.

Fosta asistenta a lui Michael Jackson si-ar putea pastra dreptul de a-si vizita copiii, in timp ce Katherine, mama cantaretului, ar fi cea care ar detine custodia copiilor.

New York Post scrie, citand surse apropiate familiei Jackson, ca Debbie Rowe a renuntat la custodia celor doi copii pentru 4 milioane de dolari.

Cel mai mic dintre copiii lui Michael Jackson este Prince Michael II nascut de o mama surogat a carei identitate nu a fost dezvaluita.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter