[FOTO] Chef Joseph Hadad a lansat restaurantul Joseph

Publicat pe

Chef Joseph Hadad, a lansat aseara, in cadrul unui eveniment special, primul restaurant ce ii poarta numele.  Joseph. Cu specific mediteranean-frantuzesc, noul restaurant a fost inaugurat alaturi de toti prietenii si apropiatii celebrului chef.

La evenimentul de lansare au participat peste 200 de invitati, printre care nume cunoscute din sfera showbiz-ului, a diplomatiei, sportului, a afacerilor, precum si numerosi reprezentanti mass-media.

Aflat in inima Bucurestiului, intr-o casa cu istorie si dichis, redecorata intr-un stil modern, restaurantul  a fost finalizat integral intr-un timp record, chiar inainte cu cateva ore de inceperea evenimentului, dupa un maraton de munca de aproape o luna. Restaurantul dispune de o capacitate de pana la  170 de persoane, incluzand si o terasa spatioasa, un loc perfect pentru vara care se apropie.

A fost un moment emotionant pentru mine, intrucat era un vis vechi al meu si inca nu imi vine sa cred ca am deschis portile. Pentru mine
incepe o noua etapa a vietii mele', a declarat chef Joseph Hadad.

[FOTO] Chef Joseph Hadad a lansat restaurantul Joseph[FOTO] Chef Joseph Hadad a lansat restaurantul Joseph

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter