[FOTO] Vedetele au creat brazi-unicat

Publicat pe

In cadrul conferintei de presa ce a avut loc la Radisson Blu, au fost dezvaluiti brazii-unicat creati de designeri pentru cea de-a 13-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, ce va avea loc in data de 5 decembrie.

 

Designerii ai caror brazi vor fi licitati in cadrul Galei din 5 decembrie sunt: Doina Levintza, Wilhelmina Arz & Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia, Hamid Nicola Katrib & Galeriile Noblesse, Lena Criveanu, Carmen Ormenisan, Stephan Pelger, Madalina Dorobantu, Mirela Diaconu, Malvina Cservenschi, Alexandru Ghildus, Anca Lungu, Ramona Filip, Iris Serban, Rhea Costa, Ego Mens Fashion Concept,  Bucharest Design Center, Corina Vladescu & Fundatia Dumbrava Minunata, DIZAINAR, Laura8, ZENYA Atelier & Friends, Agatha Blanck & Bucharest Shopping & Bonpoint.

 

In cadrul primelor 12 editii, Festivalul Brazilor de Craciun a strans 2.669.100 euro, care au fost investiti in suport educational pentru 16.200 de copii. Salvati Copiii, in colaborare cu scoli generale din majoritatea regiunilor tarii, a organizat programe educationale ce constau in: 42 de gradinite de vara, 32 de centre de tip A Doua Sansa si 37 de programe Scoala dupa Scoala.

 

Editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun, desfaurata sub conceptul ‘CV pentru viitor, isi propune sa stranga fondurile necesare pentru a continua aceste programe si a implica cat mai mulţi copii. Astfel, prin donatiile pe care le fac in cadrul licitatiei brazilor de Craciun, companiile si oamenii de bine ajuta la solidificarea bazelor educationale ale viitorului profesional al copiilor.

 

[FOTO] Vedetele au creat brazi-unicat[FOTO] Vedetele au creat brazi-unicat

Foto: Armand Ionescu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter