Fotografia nud cu care Andreea Bănică a provocat un adevărat război pe Internet

Publicat pe

La 40 de ani, este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi și nu are nicio problemă în a-și etala formele cu care natura a înzestrat-o. Chiar dacă asta înseamnă să-și atragă anumite critici, așa cum s-a întâmplat cu cea mai recentă fotografie postată în social media, unde Andreea nu poartă haine.

La 40 de ani, Andreea Bănică continuă să fie una dintre cele mai sexy vedete din România. Conștientă de formele cu care natura a înzestrat-o, artista nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Așa cum s-a întâmplat recent, când aceasta a postat pe Instagram o fotografie mai veche, de pe vremea când alunița îndepărtată chirurgical era încă la locul ei, dintr-o vacanță în Maldive. Deși goală, vedeta stă cu spatele la obiectivul foto, lăsând loc imaginației privitorului. Cu toate acestea, urmăritorii ei au luat foc și nu doar că i-au făcut observație, dar unii au recurs și la jigniri.

Andreea Bănică

Fotografia cu care Andreea Bănică a declanșat un mic război pe internet

Andreea Bănică, scandal pe net fără voia ei

'Nimeni nu spune că trebuie să mergi la mănăstire dar cred că ar trebui să ieși în evidență cu ceea ce faci, ceea ce profesezi, nicidecum să-ți arăți formele pozând nud', a comentat un internaut, în vreme ce altul a consemnat: 'nu contează că ești mamă, ești femeie și astfel de poze din respect pentru tine ca femeie nu sunt ok pe net'. Fanii Andreei nu s-a lăsat mai prejos și au sărit în apărarea acesteia cu mesaje precum 'pe mine nu mă deranjează deloc această fotografie superbă și nu văd nimic vulgar. Nuditate nu înseamnă vulgar așa cum a fi îmbrăcat nu înseamnă întotdeauna decent…' sau 'Aloooo trezirea , nu mai suntem în ’89 …..multe femei ar vrea să arate ca Andreea la vârsta ei , cred că de aici vine și frustarea.'

Andreea Bănică

Deși au trecut 16 ani de la această fotografie, Andreea Bănică continuă să fie sexy și la 40 de ani

Andreea și-a făcut să timp să le răspundă atât celor care i-au lăudat inițiativa cât și celor care au criticat-o. Mai mult decât atât, aceasta  a fost susținută și de influencerul Alina Ceușan, care nu doar că a complimentat-o pentru fotografie, dar i-a făcut observație unei utilizatoare de Instagram ceva mai acidă în limbaj.

Trecând peste micul război pe care Andreea l-a declanșat pe net fără voia ei, fotografia cu pricina a strâns în doar 15 ore aproape 30 000 de like-uri, ceea ce nu face decât să confirme vechiul proverb: 'câinii latră, caravana trece'.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și:

Momente amuzante la Globurile de Aur 2019 – Cine este tânăra care le-a stricat poza de covor roșu tuturor celebrităților

Ce spunea Lavinia Pârva acum câțiva ani: 'Dacă ar fi să mă iau după bârfe, aș fi gravidă în luna a 18-a!'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter