Fotografia zilei: Macron & Schwarzenegger – “Vom face planeta măreață din nou!”

Publicat pe

Fotografia zilei ne-a fost furnizată de întâlnirea dintre președintele momentului – Emmanuel Macron,  și cel mai popular politician dintre actori – Arnold Schwarzenegger. Fostul guvernator al Californiei și actualul președinte al Franței s-au întâlnit pentru a discuta despre problemele de mediu, ocazie cu care faimosul „Terminator”, care este vicepreședintele unei organizații implicate în lupta împotriva încălzirii globale, nu s-a putut abține și a lansat o săgeată la adresa președintelui Trump, care, pe 1 iunie, a anunțat că SUA au luat decizia de a părăsi acordul de mediu la Paris.

Deși a subliniat că e necesar ca din această problemă să nu se facă o miză politică, Arnold a făcut o aluzie ironică și deloc voalată la președintele american afirmând: „Vom lucra împreună pentru a face planeta măreață din nou” (cine nu-și amintește sloganul lui Donald Trump din campanie: „Vom face America măreață din nou”?).  „Un singur om nu poate să ne distrugă progresul. Un om nu poate să oprească revoluția energiei curate. Și un om nu se poate întoarce în timp”, a comentat fostul senator, deși tindem să nu-l credem pe cel a cărui replică „Ill be back' a devenit iconică, la fel ca personajul care se întoarce din viitor pentru a salva omenirea. Din păcate însă, nu toți cei ce se întorc în trecut o  fac pentru a salva planeta…

Întâlnirea dintre Schwarzie și Emmanuel Macron a stârnit parcă și mai mult interes decât încălzirea globală, cei doi făcând deliciul presei, însă de departe cel mai fotografiat moment a fost cel în care actorul a sărutat-o pe obraz pe Prima Doamnă a Franței. Nu știm dacă Brigitte Macron a fost luată prin surprindere de acest gest ce contravine total protocolului, cert e că, după câte se vede, pare chiar încântată de atenția pe care i-o acordă Mr. Universe, chiar dacă are un soț cu 30 de ani mai tânăr ca domnul cu mușchi din fotografie.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter