Fotografie rară. Cum arăta Andreea Marin la 20 de ani, când prezenta "Țara lui Piticot". E aproape neschimbată!

Publicat pe

Dacă putem vorbi despre o vedetă consecventă la capitolul imagine, atunci aceea este Andreea Marin. Au trecut aproape 25 de ani de la debutul ei în televiziune, dar fotografiile de atunci demonstrează din plin faptul că vedeta nu este o adeptă a intervențiilor estetice. Cum arăta Andreea Marin la 20 de ani, când prezenta „Țara lui Piticot”? Aproape la fel ca acum!

 

Persoanele trecute de 30 de ani își amintesc cu siguranță chipul prietenos și vocea subțire a prezentatoarei de la TVR Iași, care bucura sufletele copiilor, în fiecare seară, la emisiunea „Țara lui Piticot”. Da, este vorba despre Andreea Marin, cea care la vremea respectivă probabil nici nu visa să ajungă unul dintre cei mai profesioniști oameni din televiziune sau una dintre cele mai râvnite vedete de la noi. Însă drumul Andreei către celebritate a fost unul încet, dar sigur, cea mai mare dragoste profesională a ei fiind și acum, cu siguranță, televiziunea.

Semn că poartă amintiri extrem de plăcute din perioada respectivă, Andreea Marin a făcut publică o imagine de la începutul anilor 90, pe vremea când avea doar 20 de ani. Asemănarea cu Andreea cea de acum este mai mult decât evidentă, vedeta fiind aproape neschimbată. Astfel, nu și-a schimbat nici măcar culoarea părului, doar lungimea având fluctuații, de-a lungul timpului, semn că este o femeie extrem de conservatoare.

A fost colegă de platou cu Daniel Buzdugan

Puțini sunt cei care-și mai amintesc. dar Andreea nu a prezentat singură emisiunea „Țara lui Piticot”. A avut un coleg și anume… Daniel Buzdugan, cel care-i aducea mereu scrisorile copiilor ale căror dorințe urmau a fi îndeplinite! La vreme respectivă, Daniel lucra deja la radio, televiziunea fiind un proiect paralel. Între timp, însă, se pare că televiziunea nu a fost o mare pasiune pentru colegul lui Mihai Morar.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter