Franke celebrează 15 ani în România şi lansează o carte de bucate

Publicat pe

Franke, lider mondial în producţia de sisteme de bucătărie, anunţă cu bucurie aniversarea a 15 ani de succes pe piaţa din România.

 

ECHIPA FRANKE

Echipa Franke

Renumit pentru funcţionalitatea avansată a produselor şi designul lor distinctiv, brandul Franke a reuşit să se impună ca lider al pieţei de electrocasnice premium din România prin produse şi servicii de înaltă calitate. De-a lungul anilor, Franke şi-a extins prezenţa la nivel naţional ajungând la 22 de showroom-uri partenere.

 

Moment culinar

Moment culinar

Parte din grupul elveţian Franke Artemis cu o experienţă de 100 ani, Franke oferă clienţilor posibilitatea de a-şi exprima stilul personal prin sistemele de bucătărie alese şi de a transforma timpul petrecut în bucătărie într-o pasiune, nu doar o obligaţie. În prezent produsele Franke sunt folosite în bucătăriile a peste 100 de milioane de locuinţe din întreaga lume.

 

„Mă simt onorat să fac parte din echipa Franke şi să contribui la scrierea istoriei companiei prin excelenţa tehnologică, calitatea şi design-ul inovator. Suntem convinşi că prin multă muncă şi devotament, vom ajunge să celebram cu mare fast 100 de ani de existenţă în România', a declarat Florin Porojan, Director General Franke România.

 

Lansare Franke's Treats

Lansare Franke’s Treats

Activităţile Franke din ultimii ani nu s-au bazat doar pe dezvoltarea unor sisteme inovative de o calitate superioară ci şi prin susţinerea domeniului gastronomic. De la sponsorizarea renumitului show de televiziune MasterChef până la aducerea marilor maeştri ai bucătăriei internaţionale aproape de publicul larg prin lansarea pe piaţa locală a cărţii autobiografice a lui Anthony Bourdain, Franke a fost alături de cei care investesc pasiune în acest domeniu. Anul acesta, Franke continuă acest demers, anunţând asocierea cu Chef-ul elveţian Jakob Hausmann care va promova produsele Franke în acţiunile sale.

 

Cu ocazia aniversării celor 15 ani, Franke editează cartea de bucate „Frankes Treats'. Cartea este un proiect special dedicat pasionaţilor de gastronomie, iar în ea se regăsesc atât reţetele celebrului Chef Hausmann dar şi reţetele adunate de pe pagina de Facebook Bucataria de Arta.

 

Foto: PR

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter