Fratele lui Meghan Markle îl avertizează pe Prințul Harry: „Nu e femeia potrivită pentru tine!”

Publicat pe de Oana Pantazi

Meghan Markle și Prințul Harry mai au doar câteva zile până ce vor schimba statutul de celibat cu cel de oameni căsătoriți, iar aceasta ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Din păcate, actrița americană nu se bucură de sprijinul tuturor membrilor familiei sale, unul dintre cei mai înverșunați detractori ai săi fiind chiar Thomas Markle Junior. Fratele lui Meghan Markle îl avertizează pe Prințul Harry că actrița nu e femeia potrivită pentru el!

 


După ce sora ei vitregă, Samantha, a făcut valuri în presă, discreditându-și sora mai mică, acum a venit și rândul fratelui actriței să caute atenție, acesta trimițându-i o scrisoare extrem binevoitoare Prințului Harry, prin intermediul căreia îi transmite că nunta cu Meghan nu este decât un „basm fals' „și cea mai mare greșeală din istoria nunților regale'. E lesne de înțeles că Thomas Markle Junior nu a fost invitat la nuntă, dar tot este greu de explicat virulența acestuia față de sora sa vitregă.

Fratele vitreg al lui Meghan Markle își atacă sora în presă!

Fratele vitreg al lui Meghan Markle își atacă sora în presă! Acesta i-a scris o scrisoare Prințului Harry.

Thomas (55) și Meghan sunt frați de tată, însă relațiile dintre ei nu au fost niciodată prea strânse. Cu toate acestea, fratele lui Meghan Markle îl avertizează pe Prințul Harry, prin intermediul unei scrisori pe care a dat-o publicității, că actrița „nu e femeia potrivită pentru tine!', dar și că nunta lor se va dovedi un „basm fals' care va face o glumă din tine și din moștenirea familiei regale'. Mai mult, în aceeași scrisoare, Tom își jignește sora, numind-o uzată, superficială și arogantă'.

Și Samanta Markle, sora vitregă a lui Meghan, a fost la fel de virulentă la adresa surorii sale!

Și Samanta Markle, sora vitregă a lui Meghan, a fost la fel de virulentă la adresa surorii sale!

În scrisoarea pe care a trimis-o publicației In Touch Magazine, acesta își continuă tirul: Meghan Markle nu este, evident, femeia potrivită pentru tine. Mă mir că nu o vezi pe adevărata Meghan, cea pe care întreaga lume o vede acum'. Apoi, iubitorul frate mai pune câteva paie pe foc, afirmând că Meghan a așteptat de când se știe să joace rolul unei prințese și că tatăl lor a avut mari probleme financiare după ce i-a netezit fiicei sale drumul către actorie, în timp ce aceasta nici măcar nu i-a fost recunoscătoare…

„E foarte vizibil faptul că faima aia măruntă de la Hollywood i s-a urcat la cap', mai adaugă Thomas, fără să uite să menționeze că Meghan nu și-a invitat familia la nuntă, dar, în schimb, a invitat persoane complet străine. Iar la final, culmea cinismului, „iubitorul' frate conchide: „Meghan încă este sora mea. Este familie. Deci, orice s-ar întâmpla, chiar dacă va dori să uite că ne-a cunoscut pe mine și restul familiei, familia este mereu pe primul loc'.

Sinceri să fim, o asemenea familie nu merită decât… uitarea și, cu siguranță, Meghan a știut cu cine are de-a face dacă nu și-a invitat la nuntă cei doi frați vitregi.

Foto: Hepta, Twitter, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter