Freida Pinto si Dev Patel, eroii din Slumdog Millionaire, indragostiti?

Publicat pe

Se pare ca intre Freida Pinto si Dev Patel, interpretii personajelor Latika si Jamal din „Slumdog Millioniare', s-a tesut o poveste de dragoste umbrita insa de faptul ca Freida este deja maritata.

Iubirea dintre cei doi actori a devenit publica datorita lui Anil Kapoor, interpretul prezentatorului emisiunii din film care a dezvaluit totul la radio.

Freida Pinto, Dev Patel

„Cred ca este inceputul unei povesti extraordinare. Formeaza un cuplu extraordinar si dau impresia ca se inteleg foarte bine.'

Freida si Dev neaga aceasta relatie, pentru ca frumoasa actrita a trait in ultimii 4 ani alaturi de Rohan Antao, cu care sustine presa indiana, ca ar fi chiar casatorita.

Mai mult, se pare ca viitoarea muza a lui Woody Allen l-a parasit pe Rohan, rusinata de relatia cu acest barbat modest si atrasa de faima de la Hollywood.

Intre timp, Freida a fost vazuta la shopping pe Oxford Street, cartierul bijutierilor din Londra. Iar Dev ii tinea companie.

Foto: www.hepta.ro

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă