Frumoasă acum, rățușca urâtă în trecut! Cum arăta Heidi Klum în copilărie

Publicat pe

Fotomodelul Heidi  Klum a făcut publice niște fotografii de pe vremea când era doar o copilă și cu greu îți vine a crede că este vorba despre aceeași persoană.

Heidi Klum era urâțică în copilărie. Nu avea nici o trăsătură care să dea de bănuit că peste numai câțiva ani, urma să ajungă unul dintre cel mai bine cotate manechine. Cu toate acestea, vedeta de 42 de ani este tare mândră de trecutul ei și de fetița inocentă care a fost cândva.

Cu siguranță nu are cum să se plângă nici de prezent, deoarece și acum face furori cu frumusețea ei și trupul perfect, putând oricând să concureze pe podium cu fete care au jumătate din vârsta ei.

 

CINE E HEIDI KLUM

Heidi Klum
Heidi s-a născut în Germania, pe 1 iunie 1973. Cariera lui Heidi a început în 1992 când lucra la clubul Checkers Club, când a fost invitată la un concurs de frumusețe, unde a câștigat marele premiu. După bacalaureat renunță la postul de a face design de modă, oferit în Düsseldorf și va lucra ca și manechin. În 1998 a apărut pe prima pagină a unei reviste de sport din SUA și apoi a devenit iepuraș Victorias Secret. A fostcăsătorită între anii 1997 și 2003 cu frizerul american Ric Pipino, pe care l-a înșelat cu omul de afaceri italian, Flavio Briatore. La 10 mai 2005 s-a căsătorit cu cântărețul  Seal (Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel) originar din Nigeria, de care a divorțat în 2012.

 

foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter