Fundaţia Ringier lansează o campanie integrată de susţinere a proiectului umanitar “Ajută copiii!”.

Publicat pe

«Ajuta copiii» este programul umanitar al Fundatiei Ringier, desfasurat in principal prin intermediul ziarului Libertatea si sustinut de toate brandurile trustului. Scopul programului este de a ii ajuta pe copiii grav bolnavi ai caror parinti nu ii pot sustine financiar in lupta pentru vindecare.

 

RingierFoundation_COPIII_BUN_CMYK_300dpi_dc385c3d32

 

Uneori, sansa la viata atarna de obtinerea banilor pentru drumurile catre spitale, pentru instrumentar medical sau pentru un medicament prea scump. Pentru a asigura o mai buna finantare a programului, la un an de la lansare, «Ajuta copiii!» va beneficia de prima campanie integrata de comunicare, sustinuta de un media plan generos: spot video, radio, promovare print si online pe site-urile trustului.

 

Conceptul creativ si campania de comunicare au fost dezvoltate de agentia de marketing si comunicare Creative Market. Comunicarea este construita in jurul dihotomiei dintre lipsa de timp a unei persoane normale si lipsa de timp a acestor copii care se lupta sa traiasca.

 

Multumiri speciale lui George Man si lui Iulian Iovanescu (Managing Partners Creative Market), Andy Lupu (scenarist si regizor), Giani Oprina (director de imagine), Andreei Goia (fotograf) si domnului doctor Burnei, Seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica a Spitalului Marie Curie.

 

De asemenea, multumiri speciale posturilor de televiziune Kanal D, Realitatea, B1 si Etno, pentru difuzarea spotului.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zHCwOlM2qFs[/youtube]

 

Ajuta copiii! a fost initiat in iunie 2012. De atunci, programul a ajutat peste 70 de copii si s-au alocat cazurilor prezentate in ziarul Libertatea peste 165.000 lei, fara a lua in calcul valoarea donatiilor in natura facute de catre cititorii impresionati de anumite cazuri (medicamente, instrumentar medical, etc.).

 

Fundatia Ringier este parte a Grupului Ringier, cea mai mare companie media elvetiana cu prezenta in mai multe tari europene.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter