Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Anunțul făcut în direct

Publicat pe

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. S-ar părea că, de data asta, ar fi decizia lui finală, după ce au mai existat, în trecut, situații în care s-au certat și apoi împăcat. În plus, Gabi Bădălău a mărturisit că vrea să iasă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe afaceri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău a mărturisit la Xtra Night Show că nu mai e într-o relație cu Bianca Drăgușanu și că au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Mai mult de atât, afaceristul a spus că pentru o perioadă și-ar dori să nu mai apară atât de mult în lumina reflectoarelor și mai degrabă să se poată concentra așa cum trebuie pe afacerile familiei, dar și pe cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Anunțul făcut în directGabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Anunțul făcut în direct

Gabi Bădălău i-a avut pe cei mici la București, în ultimele zile, iar în cursul serii de ieri, i-a dus pe copiii la Medgidia, acolo unde micuții stau cu mama lor, potrivit Spynews.ro.

Motivul despărțirii ar putea fi gelozia Biancăi Drăgușanu, după ce recent declara că Gabi i-ar fi făcut avansuri make-up artistului Ema Uța, iar mai apoi a dat de înțeles că și Anna Lesko atentează la iubitul ei.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ivan Patzaichin și soția lui!S-au căsătorit la câteva luni de când s-au cunoscut și au fost împreună 46 de ani

Citește și: Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama, când l-am văzut

Citește și: Ion Caramitru, ultimul interviu:„Descoperirea dragostei adevărate nu va dispărea în veci

Ema Uța a infirmat categoric orice legătură cu Gabi Bădălău și ulterior și Anna Lesko.

Nu cunosc pe niciunul dintre protagoniștii acestei povești. Nu îl cunosc pe dl Bădălău, iar pe dna. Drăgușanu am întâlnit-o o singură dată în cursul unei emisiuni TV.

Nu doresc să fiu implicată în niciun fel de scandal de presă sau în orice alte chestiuni litigioase, cu atât mai mult cu cât nu am absolut nimic de a face cu vreuna din persoanele menționate în articolul dvs. 

La acest moment mă ocup de creșterea fiului meu și de activitatea mea de televiziune. Orice asemenea dezinformări îmi dăunează atât în plan profesional cât și în plan personal. Anna Lesko' – este mesajul cântăreței vizavi de replica Biancăi.

Recent, Bianca Drăgușanu a afirmat că a găsit anumite mesaje între iubitul ei și Anna Lesko: „Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez' .

Ea a lăsat să se înțeleagă și că relația cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu e de domeniul trecutului. Nu mai există cale de împăcare, deși în vară vorbeau despre nuntă.

Reacția Claudiei Pătrășcanu vizavi de posibila idilă a lui Gabi Bădălău cu Anna Lesko

Claudia Pătrășcanu a reacționat și ea după ce s-a spus că Gabi Bădălău ar fi avut o relație clandestină cu Anna Lesko în timp ce era iubitul Biancăi Drăgușanu.

„Nu ştiam că Gabi este cu Anna Lesko, şi dacă ştiam, nu era treaba mea. Este viaţa lui, iar acum poate să aibă relaţii cu oricine doreşte el. Pe mine nu mă mai interesează ca bărbat!', a spus Claudia.

Și Gabi Bădălău neagă aventura.

„Nu este adevărat! Eu nu o cunosc pe Anna Lesko. Este persoană publică,' a spus afaceristul

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter