Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au construit o vilă imensă în Otopeni. Investiția se ridică la câteva sute de mii de euro!

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au muncit pe brânci pentru confortul familiei lor, iar somptuoasa vilă pe care și-au construit-o în Otopeni nu este gata nici acum. Investiția a fost una colosală, ce se ridică la câteva sute de mii de euro, iar locuința a fost construită pe conceptul unei case inteligente, pentru a reduce cheltuielile ulterioare. 

 

Nimic nu se compara cu starea de bine pe care ți-o conferă confortul propriului cămin! La asta s-a gând și Gabriela Cristea, atunci când, împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, a hotărât să-și construiască o vilă superbă, în Otopeni. Mai cu seamă că, la momentul demarării procedurilor de construcție, se pregăteau de venirea pe lume a fetiței lor, Victoria: „Este o casă așa cum am dorit noi. Este, într-adevăr, o casă mare, pe care nu am apucat să o terminăm, încă mai avem de lucru. Avem 530 de metri pătrați, într-o parte este și studioul de înregistrări al lui Tavi. Nu folosim tot spațiul, momentan”, ne-a declarat Gabriela.

Citește și: Gabriela Cristea a schimbat data unui eveniment major din familia ei. Când va avea loc acesta

Deși, probabil, vă gândiți că vedeta are parte de cheltuieli exorbitante, atunci când vine vorba despre întreținerea locuinței, veți avea o surpriză. Casa a fost construită pe principiul locuințelor inteligente, astfel că  prezentatoarea TV nu are parte de gaură în buget atunci când vin facturile: „Am optat pentru încălzire în pardoseală și echipamente de ultimă generație, atunci când am construit casa. Ce-i drept, au fost mai scumpe, dar investiția se amortizează în doi ani, întrucât costurile facturilor nu sunt deloc ridicate. De exemplu, nici măcar în cele mai grele luni de iarnă nu am plătit mai mult de 600 de lei. Am vrut să avem și aer condiționat încorporat în pereți, care te ajută să creezi efectul răcoros din peșteră, însă era mult prea scump”, ne-a mai spus prezentatoarea TV.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter