Gabriel Cotabiță, secrete ascunse din mariajul cu Alina, femeia cu 30 de ani mai tânără. De ce nu pot avea copii

Publicat pe

Gabriel Cotabiţă (63 de ani) este însurat din 2016 cu Alina (33 de ani) şi a dat un răspuns cât se poate de dur tuturor celor care îl întreabă dacă îşi doreşte copii cu mult mai tânăra soţie: „fetele mele n-ar mai vorbi cu mine!'. Cântăreţul spune că cele trei fete ale lui cu prima soţie, respectiv Aela, în vârstă de 38 de ani şi gemenele Milena şi Eliza, de 32 de ani sunt de modă veche şi s-ar supăra extrem de tare dacă tatăl lor le-ar face un frate sau o surioară.

Gabriel Cotabiță, secrete ascunse din mariajul cu Alina, femeia cu 30 de ani mai tânără. De ce nu pot avea copiiGabriel Cotabiță, secrete ascunse din mariajul cu Alina, femeia cu 30 de ani mai tânără. De ce nu pot avea copii

„În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…', a spus Gabriel Cotabiță, în cadrul interviului live, oferit pe site-ul okmagazine.ro.

Anul trecut, Gabriel Cotabiţă a mai vorbit despre copii cu Alina, într-un alt interviu, şi dacă inţial a spus, atunci, că va apărea un copil în familia lor „când va vrea Dumnezeu', artistul a completat apoi declaraţia cu ideea că Alina trebuie să îşi asume posibilitatea că îl va creşte singură pe acel eventual copil.

Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. Aș vrea să o văd mamă, dar nu din altă viaţă, adică după ce plec eu. Dacă ea își dorește copii, nu am cum să mă opun. (…).

În relaţia cu Alina, eu nu mai pot fi egoist. Nu mai am voie. Sunt la discreţia ei și, dacă ea hotărăște să își facă de cap în sensul acesta și să își crească un copil singură… Draga mea, trebuie să fim realiști. E problema ei. Eu nu o pot obliga să nu facă un lucru pe care și-l dorește. Și atât.', a declarat artistul anul trecut.

Artistul a decis să se însoare când a ieşit din comă

Alina a fost alături de Gabriel Cotabiţă în cele mai grele momente ale lui, de nouă ani încoace, inclusiv atunci când a fost la un pas de moarte, în 2015. Tânăra i-a demonstrat mereu ca îl iubeşte necondiţionat şi de acest lucru s-a convins şi artistul, care a cerut-o de nevastă imediat ce a ieşit din comă, chiar de ziua ei, în 2016.

„Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia asta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată bine', a mărturisit Gabriel Cotabiţă într-un interviu la momentul acela. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter