Gabriela Cristea, la Antena Stars! Detalii exclusive despre emisiunea ei: ce rol va avea Tavi Clonda!

Publicat pe

Mai sunt doar trei săptămâni până când Gabriela Cristea va reveni pe micul ecran, la Antena Stars. Mai exact, pe data de 28 mai. Reporterii VIVA! au aflat în exclusivitate detalii despre formatul pe care îl va prezenta vedeta TV, dar și ce rol va avea în emisiune Tavi Clonda, soțul ei. Se pare că vor face echipă și de data aceasta. 

 

Pregătirile pentru noul show TV, „Te iubesc de nu te vezi”, pe care îl va prezenta Gabi Cristea, la Antena Stars, sunt în toi. Reporterii VIVA! au aflat în exclusivitate că emisiunea va debuta pe data de 28 mai, la Antena Stras, iar vedeta va colabora și de data aceasta cu soțul ei, Tavi Clonda. Însă, nu așa cum au fost obișnuiți fanii, de la vechea emisiune de la Kanal D, din motive cât se poate de obiective. Rolul lui va fi unul secundar, momentan: „Tavi va fi și el parte din emisiune, mai exact se va ocupa de tot ceea ce înseamnă muzică și va fi și invitat special, în platou, dar nu în fiecare zi, ci ocazional. Motivele sunt multiple. În primul rând, el va trebui să stea acasă cu fetița, întrucât cei doi nu vor să angajeze bonă. Mai mult, are angajamente profesionale luate de dinainte de începerea negocierilor pentru acest show. Însă, cel mai probabil că, din toamnă, Gabi și Tavi vor face echipă zilnic. Emisiunea va fi zilnică, în direct, de luni până vineri, iar ediția de sâmbătă se va înregistra. Așadar, sunt multe ore de muncă, multe implicații, ceea ce înseamnă că Gabi va lipsi de acasă destul de mult. Deci a fost mai bine ca Tavi acum, la început, să stea eș cu fetița”, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru VIVA!

Gabriela Cristea va prezenta un show interactiv, la Antena Stars

 

Ce aduce nou emisiunea de la Antena Stars? Un format extrem de interactiv: potrivit surselor nostre, se pare că telespectatorii vor fi implicați zilnic în formatul show-ului, prin intermediul unei aplicații și că vor putea să intre în direct, de fiecare dată când producătorii vor simți nevoia să facă acest lucru. Pregătirile sun în toi, acum se lucrează la decoruri și sunt definitivate chiar și ultimele detalii privind formatul. Inițial, Gabi Cristea ar fi trebuit să revină pe micul ecran pe data de 21 mai dar, cum totul trebuie să iasă perfect, emisiunea a fost devansată pentru data de 28 mai.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter