Gala Premiilor Gopo a ajuns la cea de-a X-a ediţie

Publicat pe

Sala Mare a Teatrului Național I.L. Caragiale va gazdui în această seară cea de-a zecea ediție a Galei Premiilor Gopo, un eveniment care răsplătește anual performanța din filmul românesc. Prezentatorul evenimentului va fi actorul Alexandru Bogdan.

 

12919695_10154247721747018_291196828721365295_n

 

Printre actorii care se vor urca pe scena Premiilor Gopo pentru a înmâna mult râvnitele statuete se află  Ada Condeescu, Levente Molnar, Bogdan Dumitrache, Alina Grigore, Bogdan Albulescu, Emilia Dobrin, Oana Pellea. 

 

Pe lângă cele mai aşteptate trofee ale serii (Cel mai bun filmCel mai bun regizor), din programul serii nu vor lipsi Premiul pentru Întreaga Carieră – oferit actorului Florin Piersic, Premiul Gopo pentru Întreaga Activitate – acordat actorului Constantin Drăgănescu, precum și Premiul Special, înmânat cascadorului Paul Fister.

 

La această ediție a Galei Premiilor Gopo, filmul Aferim!  are 12 nominalizări, fiind urmat în clasament de București NonStop și De ce eu?, cu 9 nominalizări fiecare, Acasă la tata – 8 nominalizări, Lumea e a mea și Un etaj mai jos, cu câte 7 fiecare.

 

Începând cu ora 19.00, Gala va fi transmisă pe TVR 2, TVR HD și Radio România Cultural.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter