Gastronomie si bucatari intr-un nou show tv

Publicat pe

In aceasta toamna, un nou show de televiune pune pe jar profesionistii in gastronomie din Romania, in cel mai rafinat format de specialitate.

 

Cei mai buni bucatari din Romania intra intr-o competitie a indemanarii, orgoliului si ineditului ai carei arbitrii vor fi cei mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

Postul tv Antena 1 le aduce telespectatorilor in aceasta toamna un nou format de succes international si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania. Dintre acestia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei romanesti moderne, titlu pentru care va trebui sa-si demonstreze indemanarea, cultura culinara, creativitatea si adaptabilitatea in cele mai inedite situatii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.


Ce este Top Chef in lume?

 

Top Chef este cel mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucura de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat si adaptat si in alte tari printre care Franta, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborat recorduri de audienta si le-a oferit telespectatorilor sansa de a patrunde in lumea fascinanta si comeptitiva a gastronomiei de lux.

Top Chef
In curand, romanii vor putea fi martorii unei desfasurari de forte spectaculoase si vor asista la batalia taioasa dintre cei mai buni bucatari din tara noastra pentru ravnitul titlu de Top Chef, ramanand aproape de Antena 1. Filmarile vor avea loc in locatii spectaculoase si intr-un platou grandios, construit special pentru super show-ul ce urmeaza a fi lansat in aceasta toamna.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter